Gå til innhold
 • Bli medlem

Hjalmar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Er ikke veldig redd Planlegging til neste langtur er allerede i gang. Jeg synes det er viktig med hverdagsturene - middag ute, overnatting i nærområdet, fulgekikking og "smånatur" opplevelser.
 2. Om du tenker ved Stor Rostahytta, så la jeg ikke merke til om det var en bru der. På kartet kan det se slik ut, men jeg kan ikke bekrefte det. Om du kontakter Statskog, får du garantert svar. Jeg opplevde å få en god turprat når jeg ringte. De folka har stor lokalkunnskap.
 3. Endret litt på ruta, og fikk en fin tur. Her kan du lese mer: [Hidden Content]
 4. Bakgrunn: Som del av 50-års gave til min svoger, inviterte jeg på 5 dagers tur i Indre Troms, siste helga i april. All overnatting på DNT-hytter. Planlagt rute: Rostadalen – Rostahytta - Dærtahytta – Dividalshytta – Voumahytta – Gaskashytta – Altevann. Håpet om sol fra skyfri himmel, ble mer og mer fjernt jo mer vi nærmet oss avgang. Forberedelser: Det er dessverre lite informasjon å finne på nettet. Ringte Troms Turlag og Fjelltjenesten i Statskog. Vi brukte kartene Skibotndalen og Dividalen. Selv om ingen av oss hadde erfaring på flere dagers hytte-til-hytte tur utenfor kvistet løype
 5. Tenker på å gjennomføre en tur i slutten av april. Rammene er sånn ca. Start på Kilpis og gå via Pältsastugan, Rostadhytta og til Dividalen. Noen som har gått turen, eller i området som vil dele informasjon og tips?
 6. Skal gå turen i august, så jeg gleder meg til fortsettelsen. Håper å plukke opp noen tips
 7. Gikk samme rute som Krølltopp lørdag - mandag. Kjeldo var gått opp så vi holdt på sørsiden, mot Kjeldebu. Nattefrost gjorde at skaren var fin tidlig på dagen. Uten å ha gått der tidligere skulle jeg tro det ville være mulig å gå minst en uke til.
 8. Hadde egentlig planlagt Finse - Kjeldebu - Krækkja - Haugastøl, (fre-søn) - men turfølget mitt ble forhindret Utfordringen nå er at en mulig stand in ikke kommer seg til Oslo før fredags kveld, dvs at vi er tidligst på Finse lørdags morgen. Siden Krækkja bare har åpent i helga, sliter vi med planlagt rute. (fordi vi da ville vært på Krækkja søn-man) . Har tenkt på å snu ruta men da må vi ned til Dyranut, og da det blir en drøy taxitur til Hauastøl/Geilo. Er det noen som har forslag? ønsker primært skitur, men fottur er også aktuelt. Ønsker helst å være over tregrensa. Kjøring eller t
 9. Slenger meg på. Noen som vet om det er snø mot/ved Kjeldebu?
 10. Her er et forsøk på panorama. Alek, fortsatt sikker på toppene?
 11. 1. Flere turer enn i 2008 2. Minimum 1 middag pr mnd tilberedt og spist ute. (midt i uka)
 12. Vi er 2 kompiser som planlegger å padle Nordmarka på langs fra Mylla til Maridalen. Er det noen som har gjennomført turen og som har noen tips å komme med?
 13. Hjalmar

  Svarthamar

  Er det noen som har besøkt DNT hytta Svarthamar i Gausdal/Vestfjell (Huldreheimen)? Lurer på om det er mulig å ta seg dit med sykkel og sykkelvogn.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.