Gå til innhold
 • Bli medlem

tom-runar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tom-runar

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ta båten over til Røa du, så padler du opp Røavassdraget til du kommer til Roasten, da har du et stort fiskeeldorado rundt deg! Er nok en del partier du må ta kanoen for hånd på oppoverturen, men du er ok fremme på under 3 timer, vil jeg tro, uten å ha gjort kkurt dette selv. Jeg var 4 dager i Femund i slutten av Juni, været var dårlig og det blåste fra nord,så fisket kunne vært bedre, men vi fikk se til den! Brukte 2 timer fra Femunden og opp til Roasten. Ps: Ta med saker mot myga! Legger med noen bilder jeg! Harr jeg fikk på flue - Telemarkkongen. Den veide 8hg.
 2. Ja, bra den også! Jeg ser på rutetabellen, tolker jeg den rett når jeg tror båten går tilbake FRA Røa klokken 1445, mandag 26\6??? Og da er den i Synnervika 1515?
 3. Joda, skal nok la det være noen igjen til dere også! Når det gjelder sluk vet jeg om en som garantert blir med meg til femund: Dette er den ultimate ørretsluk. Blir den for lett å kaste, kan du også feste en søkke 20-30cm forran den....
 4. Ser ikke ut som om du hadde noen fare der, selv om du var alene! Fin tur! Driver å tenker litt på utstyr...fluer...jeg fisker for det meste ned flue, men hvilke fluer er vanlige å bruke i femund\ røa\ roasten? Er jo ikke bare ørret der...
 5. Er dte forresten noen her som har noen fine bilder fra Femundsmarka,som de vil dele med meg? Er så spent på terrenget der. Jeg skal opp røavassdraget og til Roasten.
 6. Takk for et utdypende og fint svar, ser ut til at du har tilbragt noen timer i marka der!? Deg skal jeg bruke videre! Du ga meg en kjempeidè om å heller legge meg i Synnervika åfå utnyttet båten bedre! Men jeg skal studere rutetidene først. Er foresten 22 juni det er dags...
 7. Se der ja, takk for fint svar! Gleder meg som bare det, har ordnet meg fri og greier, så alt er klart. Men vi kommer torsdags kveld ganske sent, og båten går vell neppe før fredg morgen tidlig... Regner med vi legger oss ved elgå, noe forslag til bra plass i nærheten der? Jeg skal gi dere referat, tro meg!
 8. Takk, fikk den heller ikke opp, men jeg skal legge det under favoritter.
 9. Så ut som en veldig fin tur! Og kjempefine bilder! Hvor er du fra?
 10. Hei. Nå er snart tiden inne for fisketur til femund. I den forbindelse trenger jeg nok en del tips fra dere som er erfarne derfra. Det første jeg lurer på er: Jeg var en gang inne på en side pånettet,hvor det var et webkamera som viste livebilde fra femund. Hvilken side var dette? Et spm til, i første omgang: Hvor langt er det fra der hvor røavassdraget løper ut i femund, til opp til nedre roasten? Da tenker jeg på antall timer å gå!? ellers, er dte noen som har noen gode sider på nettet som kan hjelpe meg med planlegginga av turen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.