Gå til innhold
 • Bli medlem

rusleape

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rusleape

Nylige profilbesøk

505 profilvisninger
 1. Jeg trenger tips til telt og liggeunderlag til familie på fire. Skal hovedsakelig brukes i nærmiljø, camping og steder som er tilgjengelige med bil To voksne og to barn under 12 år Pris er viktig Helst et stort fortelt Takhøyde tror jeg er viktig
 2. Takk for tilbakemeldinger! Det ble en TTTM-hengekøye og så kjøpte jeg UQ (Underquilt) fra DD i samme slengen, men ser at jeg trenger en mønesnor (ridgeline) for å feste UQ'en skikkelig. Hvor kan jeg skaffe en mønesnor til TTTM Double?
 3. Hvor kjøpte du Chameleon-teltet? Er det mulig å få tak i i Norge?
 4. Skal til gå til innkjøp av hengekøye(r). Trenger to stk for å ta med guttungen på 6 år på lavterskelturer i nærmiljøet. Den ene køya vil også brukes til lek og avslapning i hagen på fine sommerdager. Ellers vil jeg gjerne ha dobbeltbunnet for å kunne legge liggeunderlag i (skum), men vil nok etter hvert gå for under quilt. Myggnetting er et must, men må gjerne kunne tas av. Hvilke anbefalinger har dere?
 5. Hvilke bukser er å anbefale til skiturer i fjellet? Tenker å fokusere på den bruken og se an senere om de eventuelt kan brukes på fine topptursdager.
 6. Vil en Dynafit Mercury duger til turer på bortoverski? Hvordan er den å ev. brette opp på leggen?
 7. Mange gode svar med triks og forslag til bukser her. Når det gjelder toppturer, er jeg velsignet med mange toppturfjell i umiddelbar nærhet og slipper å planlegge turer. Da blir det været som avgjør og går så og si alle toppturene i fint vær. Som sagt har jeg kraftig GTX-bukse til å bruke utenpå under nedkjøring og vil ikke trenge forsterkninger på buksebeina. Vil også kunne bruke de på skiturer ellers også (langrenn, fjellski) og da syns jeg ofte en GTX eller softshell blir litt klamt.
 8. Er på utkikk etter en god turbukse jeg kan bruke på vinterstid til topptur og skigåing (dagsturer) med middels høyt aktivitetsnivå. Tenker da en bukse som ventilerer godt, er lett og smidig, men samtidig tåler en skitur. Har skallbukse jeg kan ta utenpå ved dårlig vær eller nedkjøring (topptur). Har hørt at flere anbefaler bomullsbukse, men klarer ikke å finne tester eller noe på nettbutikkene. Er det noen som har noe gode tips? Det er et stort pluss hvis den er lett å brette opp for å lufte leggene.
 9. Tror jeg må endre litt på kravene - Buksa skal være en turbukse til fjellturer, men som kan brukes til topptur på varme og tørre dager. - Den trenger ikke være zip-off, men være enkel å brette opp uten at det blir ubehagelig. God snøring eller spenne i buksebeinåpninga gjør ofte nytten - Den må ha stretch, puste, men samtidig være vindtett. - Den må kunne dras over alpinstøvlene. Prøvde en Haglöfs Mid II Fjell på XXL i dag og den virka veldig god. Dog vet jeg ikke om den er vindtett. [Hidden Content] En vindtett sånn en er veldig grei.
 10. Keb Gaiter har jeg sett litt på. Den er vel ikke softshell, men tror det vil duge. Leser noen steder at den er litt tung, og det kan nok stemme. Jeg har en Norrøna Svalbard Flex1 og vil ha en lettere bukse til turer enn det. Keb Gaiter er litt tyngre. Arcteryx-buksa har ikke mulighet for zipoff, ei heller ser jeg noe som skulle tilsi at den er lett å brette opp uten at det blir en diger klump rundt kneet.
 11. Første post på forumet. Jeg er på utkikk etter en turbukse og har gått meg litt vill. Derfor trenger jeg tips fra dere. Krav til buksa: 1. Må være i softshell. Den skal brukes til fjellturer på sommerhalvåret og må derfor puste godt. Den skal også brukes til toppturer i vinterhalvåret. Hovedsaklig oppover, da jeg bare kan dra en skallbukse over til nedoverturen. 2. Kunne gjøres om til shorts. Det er ingenting som er bedre enn å traske rundt i shorts, både på fjelltur og på varme toppturdager. En zipoff er å foretrekke, men hvis det er noen geniale detaljer for oppbretting av buksa, vi
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.