Jump to content

Pjotre

Aktiv medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Pjotre

Recent Profile Visitors

460 profile views
 1. Lenge siden jeg sjekket denne linken, men hvis du fortsatt ikke har kjøpt sko: mine Lundhags husky 75 mm skisko er skikkelig gode og romslige for føttene. Jeg har veldig brede føtter,og disse støvlene funker veldig fint - i alle fall for mine føtter. Har vært på noen vinterturer i telt,og liker spesielt godt at jeg kan ta ut innerstøvlen av ull og tørke i soveposen. Kan tre støvene over skituppene og la de tørke ute over natta, neste morgen kan jeg dytte de varme og myke innerstøvlene ned i støvlene, og er klar for tur.
 2. Var der for et par uker siden, midt under uværet Tor. Gkk fra Elgå og innover mot Svukuriset og videre. Var temmelig dårlig med snø akkurat i skogen rundt Elgå. Litt mer og ok forhold etter svukuriset og over tregrensa nordover.
 3. Planlegger skitur med telt siste helga i januar i Femundsmarka. Rundtur med utgangspunkt i Elgå, rundt Stor Svuku, og kankje helt opp til Rogen før retur til Elgå traktene. Noen som vet om det er ok søforhold i området nå? Eller om en fin rundtur-trase i disse sørlige delene av Femundsmarka? Blir pulk og telt, men muligens en natt i koie hvis det skulle dukke opp en mulighet.
 4. Bestilte den som het Lundhags Husky 75. Erin-varianten kjenner jeg ikke til...
 5. Takk for bilder! Så lenge du ikke har hatt praktiske problemer satser jeg også på at det går. Har bestilt støvlene, så nå er det bare å vente:) Skal melde tilbake hva jeg syntes etter å ha brukt dem på 4-5 dagers tur med telt i mars!
 6. Takk for svar, jeg sender bestilling til Lundhags nå! Håper de er ferdig innen tre uker, skal dra rett til fjells, Hardangervidda fra nord til sør. Må vel teipe opp føttene, litt risikofylt å gå rett på tur med minimal inngåing av støvlene, men håper det går bra:) Bare et spørsmål; hva menes med "riktig såle"? Det er vel bare en type 75 mm såle...?
 7. Lurer på om noen har erfaring med lundhags husky 75 (fjellskistøvler)? Jeg finner de ikke i Norge, og rimelig vanskelig å bestille fra Sverige. Må bestille gjennom norsk forhandler. Så jeg må gamble på at de passer. Spørsmålet er: er de skikkelig breie foran på foten? Og så bindinger: regner med at de passer til Voile bindinger med kabel (dvs kombi kabel og vanlig 75 mm telemark)? Synes forresten det er rart at det ikke lages mer skallsko slik som Lundhags og Jarnkengan. Og at det er er nærmest umulig å få tak i bindinger som passer. Hele opplegget litt retro, men har mer tro på dette enn (ofte) for smale fjellskisko med ferdig for som bare blir svette og fryser til is i teltet...
 8. Gikk turen fra Spitsbergseter (Venabygdfjellet) og nordover til Folldal gjennom Rondane. Mye snø i sør, men fra Dørålseter og nordover var det så lite snø at det var vanskelig med pulk. Bra med vind, men fra sør og rett i ryggen. Det ble en flott tur!
 9. Vurderer skitur fra Mysusæter og nordover til Hjerkin med pulk og telt neste uke (5 mars). Noen som vet om det er bra snøforhold?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy