Gå til innhold

Fjelljo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fjelljo

  Erfaringer med Primus Eta Solo?

  Har brukt den i ca 1-2 mnd på forskjellige turer. Ligger i sekken hele tiden. Har ikke opplevd noe negativt med den. Bare 100 grams boks som passer i kjelen, men du kan bruke større bokser også. Den bruker ikke mer gass enn de andre primusene jeg har som går på gass (Omnifuel og MSR). Fungerer greit i vind, bra beskyttet. Anbefales!!
 2. Fjelljo

  Erfaringer med Primus Eta Solo?

  Har Etasolo! Meget bra!!! Der får du også med oppheng, støttebein til gassboks og støttebein til stor kjele/panne. Lett og rask koker til en god pris. Anbefales!!!
 3. Fjelljo

  Amatører i Nepal

  Flyturen inn til Lukla fra Kathmandu mener jeg kostet litt over 100 USD en vei sist jeg tok den. Turen fra Jiri til Lukla er flott tur. Mye opp og ned langs dalsidene men en fin tur i et vakkert landskap. En mulighet er jo å gå fra Jiri til Everest BC, og ta fly tilbake til Kathmandu fra Lukla etter endt tur. Fra Jiri/Shivalaya til Lukla må du regne minimum 4 dager om du har det travelt og er i veldig god form, bedre å ta det litt med ro og bruke 6-7 dager. Nyte turen og utsikten. I dette området er det greit å finne fram. Anbefaler at du skaffer deg en bok om området. "Trekking in the Everest region" av Jamie McGuinness er en liten og informativ bok om ruter og "sideturer". Pass på at du får 5. utgave (2009) som er den siste versjonen av boka. Finnes bl.a. her: http://www.amazon.com/Trekking-Everest-Region-5th-Kathmandu/dp/1873756992/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1262020438&sr=8-1#noop Lonely Planet har også en som heter "Trekking in the Nepal Himalaya": http://www.amazon.com/Lonely-Planet-Trekking-Himalaya-Eighth/dp/1864502312/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1262020998&sr=1-1 Bra kart over området: http://www.amazon.com/National-Geographic-Trails-Illustrated-Khumbu/dp/1566951240/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1262020912&sr=1-1 Mvh Fjelljo.
 4. Fjelljo

  Amatører i Nepal

  Du behøver ikke være redd for turen inn til Lukla. Den er ikke mer farlig den enn bussturen til Jiri. Ikke altid at trafikken på veiene der er like trygg heller altså. Har tatt turen inn og ut fra Lukla med fly 7-8 ganger og har ingen betenkeligheter med det. Spennende er den, men ikke mer utrygg enn annen transport i landet. Du lander i motbakke og tar av i nedoverbakke. Her er en film: Mvh Fjelljo.
 5. Fjelljo

  Skiføre i Jotunheìmen?

  Ta en titt på webkamera fra Valdresflya Vandrerhjem: http://beitostolen.no/ Mvh Fjelljo.
 6. Fjelljo

  Valdresflya

  Hallo! På denne siden kan du finne tre web kamera som peker mot Bitihorn, Rasletind og Besseggen fra taket på Valdresflya vandrerhjem. http://beitostolen.no/
 7. Hallo! Nyttig sak for noen....... Webkamera ved Gjende. http://www.gjende.no/kamerastill.htm Mvh Fjelljo.
 8. Fjelljo

  Hva/hvor er "villmark"

  Her kan du finne litt info: http://www.dirnat.no/content.ap?thisId=1009277
 9. Fjelljo

  Har noen Nokia 5800?

  Hallo! Lurer på å kjøpe en Nokia 5800 Xpress Music mobil. Er det noen som kan dele litt erfaringer om denne modellen? Fungerer berøringsskjermen? Batteri? osv På forhånd takk for hjelpen!
 10. http://www.gd.no/nyheter/article4334710.ece
 11. Fjelljo

  Kjeler til Primus EtaPower.

  Har ikke sett noen butikk som har disse kjelene løse, men regner med at de kan bestilles fra Primus. De ligger ute på Primus sine nettsider. www.primus.se
 12. Hallo! Lurer på å kjøpe en Primus EtaPower. Med denne følger det med kjele på 2,1 liter, og jeg vurderer å kjøpe en kjele til på størrelse 2,9 liter. Er det mulig å stable kjelen på 2,1 og den på 2,9 inni hverandre slik at det blir en kompakt sak av hele settet? Passer de inni hverandre? Noen med erfaring med dette? Takker for hjelp! Mvh Fjelljo.
 13. Current Designs har en modell som heter Storm. Denne har god plass i sittebrønnen. Se denne: http://www.aktivfritid.no/product_info.php?cPath=21_24_38_56&products_id=141
 14. Fjelljo

  Tur og friår

  Hallo! Nordmøre Folkehøgskole har også et god tilbud til de eventyrlystne. Deriblant egen linje som heter "Basecamp Everest" , med nesten 4 ukers tur til Nepal med fottur inn til Everest Basecamp, med mulighet for bestigning av en fjelltopp i området. Skolens nettside: http://www.nordmore.fhs.no/linjer/friluftsliv/basecamp-everest/ I tillegg er Rune Gjeldnes sentral som foreleser på linja. Mvh Fjelljo
 15. Link til rapport her: http://www.klatring.no/files/K2_rapportNKF131208.pdf
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.