Gå til innhold
  • Bli medlem

Karoline A.

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Karoline A.

  1. Vi er to stykk som planlegger å gå de Sju Søstre i Nordland over 2-3 dager, med telting underveis. Så langt har vi bare funnet tips og info om at det kan være lurt å starte fra sør, men ellers har de fleste gått hele rekka på én dag. Er det noen som har erfaring/råd om telting på turen? Blir det best å slå leir nede ved foten av fjellet, gå opp på midten og slå leir for så å gå første dag sørover, andre dag nordover, eller blir det beste å bære med seg alt og slå leir på midten for så å gå videre neste dag? Håper noen kan bidra med tips og triks!
  2. Jeg har ei enkel fiskestang, og skal kjøpe inn snelle og kroker for å fiske i Oslofjorden! Har noen tips eller erfaringer fra å fiske i Oslofjorden? Hvor er det best å fiske, hva er det best å fiske med, hva kan man forvente å få på kroken? Har veldig liten erfaring med stangfiske fra land, og hvertfall i sjø fra land! Evt. har noen tips til gode fiskevann i nærheten av Oslo?
  3. Veien opp til Låmivatnet er helt grei, men den krever sin bil, hvertfall med tanke på oppakking. Vi hadde to biler som kokte på tur oppover, men det er fullt mulig. Kan også være litt ubehagelig å kjøre hvis det regner eller har regnet. Vi padlet fra Låmi til Tjegelvas og Örnvik, en tur som anbefales!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.