Gå til innhold
 • Bli medlem

bramley

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. nei det blir med kano. valget stor mellom Låmivatnet og inn i Sverige eller Balvatnet, Fuglvatnet og opp i Rosna
 2. hei er det noen som har erfaring med anleggsveien som går helt frem til låmivattnet, ikke den som går opp til tunnelen og hytta men på andre siden
 3. farrisvannet ved larvik er omtalt i boken kanopadling i Norge. telemarkskanalen er heller ikke langt unna. i lågen finnes det mange fine partier, men har også store stryk.
 4. hvordan er torneelven mellom abisko og kiruna? er det mange stryk eller vansklige partier.
 5. jeg har sett litt på den ruta på kartet. og etter kartet å dømme så ser det ut til at det er god bredde på elva. så det var litt overraskende det du sier. er elva liten eller var det lite vannføring. vi er to familier som skal på tur, så jeg tenkte at vi kunne parkere den ene bilen ved tornehamn. men det høres umulig ut. hvordan er området ellers med tanke på fiske og camping, er det mye myrområde. er området noe for barn. er det noen som har erfaring med gautlis-vanasjavri-huvkijavri. eller hvor langt sør kommer du ned sitasjaure.
 6. svar til erikw: når du snakker om vann mellom riksgrensen og tornetrask tenker du da på området rundt vassijavri, loktåjavri og vuolip. svar til aslak: sjomen fjellet, tenker du på sitas javri,gautlis. har du noen anelse om hvordan snø forholdene har vært i år der oppe? prøvde en gang å gå fra sitas til hellemobotten en gang, men måtte snu i pauro pågrunn av for mye snø i slutten av juli. svar til otto: lomi og balvannet blir vel litt for kaldt i de to første ukene i juli. takk for mange fine forslag.
 7. det jeg tenker på er kano tur i innsjøer og elver for nybegynnere med lite bæring i første omgang. fordi det skal være med barn denne gangen. men kom også gjerne med andre tips for senere bruk.
 8. Ønsker tur forslag til kano turer i norland og nord sverige.
 9. 3 deler tørrmelk / morsmelk erstatning 1 del kakao pulver 2 deler sukker til 2,5 del vann. 6 teskjeer pulver av blandingen.
 10. Enkelte mener at morsmelk erstatning gir en mye bedre smak en tørrmelk. Jeg har en oppskrift liggende en eller annen plass. kommer med den senere.
 11. Takk for tipset. blir nok å prøve dette sammen med fruen. har hørt om andre som også har brukt Balvatnet som utgangspunt, men de har båret kanoen til Mavaas. De sier at det er langt og vanskelig. det som var der var å holde høyden og ikke komme ned i busker og kratt. Det er en del km. fra Balvatnet til Mavaas. Jeg har også hørt om de som har tatt utgangs punkt i lomi vannet og videre inn i sverige. Men vet veldig lite om hvordan foholdene er der. Hilsen Jostein
 12. Kjøpte for en tid siden en ally kano og trenger tips om steder i salten området som er passer til noen lengre turer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.