Gå til innhold
  • Bli medlem

LarsPetter

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av LarsPetter

  1. Har også gått i joggesko og ganske vanlige klær. Null problem i oppholdsvær. God tur, håper du får utsikten på toppen:)
  2. Har Osprey Argon 85 som jeg er veldig fornøyd med. Solid, god å bære og praktiske detaljer. Er nok alltid under 20 kg, så hvordan den er med virkelig tung bør vet jeg ikke, men mener nå at sannsynligheten er stor for at du har tatt med for mye om du bærer så tungt.
  3. Området rett innenfor Nåløyet er nydelig. Var folksomt der da vi padlet forbi, så endte i Virebukt, nordøst for Bjørnøya, som var et nydelig sted med fine leirmuligheter. Kan være litt slitsomt å krysse de større åpne partiene i Vansjø, så anbefaler korte etapper når det er barn som skal padle. Moss som utgangspunkt kan ta på litt om man ikke overnatter før Nåløyet, men veldig trivelig å padle mosseelva.
  4. Litt gammel tråd, men må bare blande meg inn, sorry. Gaustadtoppen som dagstur: vanlig bukse, treningsbukse, skibukse, tights. Regnbukse i sekken. Gikk selv i bomull, null problem. Vindtett jakke derimot er nok et must på toppen. Ikke noe poeng å investere i bukse, med mindre man har lyst til å kjøpe noe nytt (men det har vi jo ofte her på forumet da;)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.