Gå til innhold
  • Bli medlem

Knut M

Passivt medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

852 profilvisninger
  1. Det finnes en bok som heter på "På sykkel i fjellet" som beskriver mange fine sykkelruter. Denne er utsolgt fra forlaget, og etter de opplysningene jeg har blir den ikke trykket mer heller. Er det noen som vet om det går å få tak i denne noe sted, eller noen som ønsker å selge den?
  2. Lånte en K400 i våres til mine barn. Størrelsen passer nok fint til dine unger (i forhold til alder), og den er lett å padle. Det jeg imidlertid ikke var fornøyd med er at det ikke er vanntette skott i den. Det innebærer at hele kajakken fylles med vann dersom uhellet skulle være ute. Kajakken blir tung å snu igjen eller dra etter seg. Det er også en fordel med skott slik at ungene kan ha med seg noe i den (klær, mat el.l), det er uansett begrenset hvor mye man kan laste i den og hvor tungt ungene orker å padle. Håper dette var til hjelp.
  3. Knut M

    Sykle Mjølkevegen

    Hei Aura! Takk for tipsene. Turen går over 4 dager, og vi reiser fredag 9. august. Har planlagt følgende rute: Dag 1: Ankommer Vinstra med tog på formiddagen, drosje til Fefor og sykler mot Bygdin. Dag 2: Båt til Eidsbugarden, sykle til Tyin og Vang, deretter opp på fjellet til Åstadstølane. Dag 3: Sykle sørover til Vaset/Brennabu og et stykke videre. Dag 4: Sykle til Gol, toget hjem. Kart er anskaffet, div info om Mjølkevegen er på plas osv. Håper på fint vær og en minnerik tur! Er det noen som har erfaring og tips om turen/området setter jeg pris på å få dette!
  4. Vi har hatt en flott tur i Vansjø i helgen. Padlet gjennom Nåløyet og teltet i Njøsundet på Tømmerøya. God plass til 4 familier (20 personer), ligger lunt og rolig med fine bademuligheter. Også ideelt for ungene som ville padle alene og øve seg med både kano og kajakk. Padlet tur rundt Bliksøya og Tømmerya, samt til Minatangen. Dette kan anbefales! God tur!
  5. Knut M

    Sykle Mjølkevegen

    Har planer om å sykle Mjølkevegen fra Vinstra til Gol i sommer. Er det noen som kjenner ruten og har noen gode tips å dele? Tar ruten via MS Bitihorn fra Bygdin til Eidsbugarden. Vi har med barn i alderen 8-13 år, og regner med å ligge i telt. Ser av kartet at strekningen Vinstra - Fefor kan bli tøff med ca 700 meter høydeforskjell på ca 10 km, vurderer derfor å bli kjørt på denne strekningen. Ønsker tips vedr: - dagsetapper - severdigheter - fine steder å overnatte/telte - hva man evt bør unngå - andre nyttige forslag På forhånd takk!
  6. Takk for tipset, men frykter det kan bli vind og mye sjø i det området, nær Storsjøen. Vurderer området ved Tømmerøya, Nåløyet, Sunda etc. Noen som har gode erfaringer herfra, med plass til 4 familier/4 telt?
  7. Takk for tipsene. Egentlig ikke noen spesiell grunn til å sykle helt til Geilo, og ettersom det ikke går noen fjellveier mellom Hol og Geilo snur vi nok ved Hol. Er det noen severdigheter, noe man absolutt bør se/få med seg på veien?
  8. Vi er 4 barnefamilier som har planer om å padle på Vansjø (Moss i Østfold) i løpet av våren, samt overnatte i telt. Vi blir 20 personer, og ungene er i alderen 4-12 år. Er det noen som har tips om rute for en helg, og vet om noen fine teltplasser til så mange? Vi kommer til å padle ut fredag ettermiddag, slå leir for helgen og ta "dagstur" ut fra denne på lørdag og evt søndag før hjemreise. Tips mottas med takk!
  9. Har planer om å sykle over fjellet fra Hemsedal til Geilo, og deretter tilbake til Gol langs dalen. Er det noen som har noen gode tips om rutevalg, teltplasser, kart, beskrivelser etc. for dette? Skal ha med 3 barn i alderen 8-12 år. Vi syklet Rallarvegen fra Haugastøl - Flåm - Voss i fjor uten problemer så ungene er vane med å sykle lenger etapper med bagasje. Er litt redd for at Rallarvegen er "høydaren" og at neste tur skal bli en nedtur. Har dere forslag til andre sykkelruter som byr på fine opplevelser på sør/østlandet setter jeg pris på det.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.