Gå til innhold

vpl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vpl

 • Bursdag Desember 2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim
 1. Aalberg skoservice i Trondheim (uprøvd) Mr. Minit på City syd har reparert sko til meg et par ganger, men ikke den typre reprasjon, men du kan likefullt høre med de. Klarer de det ikke sier de ifra på forhånd
 2. Drar opp i Børgefjell neste uke, så har et kjapt spørsmål til dere som har vært oppi området før. Ser for meg en to netters overnatting en plass, enten rundt Rotnan eller Ranseren, hvor ville dere campet? Vil ikke ligge i "kø" vil finne en skikkelig fin plass til teltet og vil dra stor fisk
 3. på min skjerm er da mål like til høyre for del
 4. Er der enda ja, men selv foretrekker jeg hvor.no da den siden laster fortere hos meg Har også muligheten til å måle avstander.
 5. Sommerfuglene når jeg leste dette. Hvordan var det å krysse elver og bekker til fots? Skal gå rundomkring i den nord-østre delen av Børgefjell en ukes tid Er det gangbart opp til Rainesklumpen, eller er det for mye snø opp mot toppen?
 6. Er det flere som har erfaringer med powermonkey extreme?
 7. Om du ikke vil ha 100% ubrukt Fjellheimen er det mulig få få kjøpt messebrukt eller bare fotoshootbrukt telt på Helsport sine nettsider. http://www.helsportwebshop.no/ Kjøpte selv telt derifra, og det var fint og godt som nytt
 8. På dagsturer bruker jeg jaktsekken min Norrøna Hjerkinn, om den passer ryggen hennes vet jeg ikke, men jeg kan si at det er en sekk jeg kan bære en hel dag og den føles like komfortabel på slutten av dagen som på begynnelsen. Men det er opp mot min kropp og rygg, ikke sikkert det samme gjelder for andre. Den har ikke drikkesystem og lommene på siden er "netting" så ikke helt det du søker kanskje, men det er en sekk jeg ville tatt en titt på.
 9. Første fjellturen sammen med samboeren. Vi kjørte fra Trondheim til Langoddsætra etter jobb på fredag, tok på oss ryggsekkene og satte i mars oppover langs Engelsbekken, det var en seig tur oppover etter ei lang uke på jobb, og det hjalp ikke stort på at det var vått og tåkete, men vi kom da frem etterhvert. Etter litt leting fant vi en grei teltplass og fikk opp vårt nyinnkjøpte telt (den første "tingen" vi kjøpte sammen) Det var egentlig bare å få i seg litt mat før vi fant soveposene, slitne var vi ihvertfall. Lørdagen våknet vi opp til bedre vær, men vi fant ut at vi droppet toppturen til Okla som vi hadde i tankene, det er lenge siden vi begge har vært på skikkelige fjellturer, så vi var enda litt slitne etter gårdagen. Det var også godt å nyte det å være borte fra sivilisasjonen og bare nyte fjellet. Korgtjønna med Blåhøa i bakgrunnen. Lørdagsgodt måtte vi ha med Da var det faktisk bedre å bare sløve rundt teltet og fiske litt innimellom. Noe som ikke var meg i mot Fisk så vi, men de var ikke særlig bitevillige, men jeg fikk en fin ørret på rød/kobber spinner. Sluker og mark fristet ikke ørreten. Utpå kvelden kom regnet sigende og det blåste litt samtidig, så et aldri så lite herremåltid ble inntatt innendørs, og selv jeg må innrømme at posemat er godt innimellom. Søndagen startet vi tidlig på hjemturen siden det var meldt en del regn utover dagen, men vi måtte nyte finværet littegrann før vi dro. Men finvær fikk være finvær, det er så mye greiere å pakke sakene i sol enn i regn. Og jammen fikk vi ikke en aldri så liten haglbyge på vei nedover, så værmessig fikk vi oppleve det meste denne helga. Verdens beste middag ble oppservert både på vei opp og på vei ned, og utifra mengden rypeskit å dømme kan det ikke ha vært ekstremt lite rype i fjellet i vinter. Eller så har jeg funnet ut hvor de var Skal sies at vi så ikke mye ryper, men en Stegg på vei oppover og et rypepar? på vei nedover. Vinteren har ikke sluppet helt taket nede i lirypelandet heller. Dette var vår første fjelltur sammen, og definitivt ikke den siste. Dette var også min første turrapport her inne, så får tiden vise om det blir flere.
 10. Er en fin tur inn fra Tomasvatn, bro over Storelva, helt greit fiske i Orrekvatn, og neste stopp er da Jengelvatnet, der er det muligheter for stor ørret. Gikk selv opp til orrekvatn på den alderen, men kan være fint å campe der, og så gå videre dagen etter.
 11. Har selv planer om en tur dit neste helg, om jeg forstår http://www.senorge.no/ rett er det bart der.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.