Gå til innhold
 • Bli medlem

Pippinus

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Friluftsliv, hund, illustrasjon og foto!
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

467 profilvisninger
 1. Pippinus

  Pippinus

 2. Da kanskje jeg henger (høhø) meg med på neste treff så får jeg testa det skikkelig!
 3. Uff det er så synd at så mange ikke tillater hund på kollektivtransport...! Planen foreløpig er vel å ta toget til Stange? Hvordan fungerer det? Vi sliter litt med å finne ut hvordan vi skal komme oss frem med kollektivtransport fra Oslo S. Tog til bergen og så hoppe av underveis kanskje?
 4. Det frister veldig å ta en tur dit i ferien denne sommeren - meg og bikkja, og muligens ei venninne og hennes hund. Men vi har ikke bil og er avhengig av kollektivtransport. Er det noen muligheter for å komme seg dit med kollektivtransport? Noen erfaringer på den fronten? Eventuelt hvor det går an å hoppe av i "nærheten" for å så å gå til fots. Har det ikke travelt, så vi belager oss på god tid, og har ikke noe imot 1-2 ekstra døgn i skog/fjell. Har sjekka opp litt og slikt, men tar gjerne imot tips og råd.
 5. Hvem må ha hele fjellheimen tilrettelagt? Er det for mye å be om å kanskje ha muligheter for litt ly om man skulle være veldig uheldig med været? Ikke bare for folk, men også for hundefolk, eller er det bare greit for folk uten hund å ta seg inn på hytter eller koier om det skulle være nødvendig? Jeg ser virkelig ikke problemet med å kunne ta hensyn til begge parter. Overdrivelse er alltid en slager.. Ingen krever noe som helst, men det hadde vært hyggelig om også hunder ble mer akseptert på tur. Ingen her bruker hund som en unnskyldning for å få bruke hyttene, for all del, det vel nesten
 6. Åja, hehe nei Vi tok ikke med hunden inn fordi vi følte det "var lov" der og da, men fordi vi fikk beskjed om at det gikk greit. Jeg har stor respekt for slike regler og bryter dem ikke, betjent eller ubetjent hytte. Nettopp fordi jeg synes det finnes nok av hundeeier som tror de kan gjøre hva de vil. Men jeg synes det er fint om man får samme respekt tilbake, eller ihvertfall forståelse for at man da er glad i denne bikkja, og gjerne vil at den skal ha det greit på tur Men om det er hundeEIERE eller vanlige folk, synes jeg ikke vi skal skille på. Folk er folk, enten de har hund eller ik
 7. Det var vel de som jobbet der som ga oss lov til det. Om de hadde myndighet til det eller ikke vet jeg ikke, men vi fikk lov og jeg gikk ut ifra det vi hadde bitt fortalt. Dette var altså et lite anneks unna hovedhytta, og hovedhytta var betjent. De hadde også et vedskjul med hundebur (Som var ALT for små for en husky til å ligge i, de kan i det minste ha bur i rett størrelse om de skal tilby ly til hund på den måten) hvor tispa oppholdt seg mens vi var inne i hovedhytta. Hun var lita (heldigvis) så måtte belage seg på å ligge der i en halvtimes tid før jeg fikk dårlig samvittighet for å putte
 8. Nå var det mer på generell basis jeg mente med det utsagnet. Det må gå an å respektere, og bli respektert, av begge parter. Alle hundeeier er faktisk ikke ansvarsløse eller har mangel på folkeskikk. Det er synd med de som ødelegger såklart, men sånn er det jo overalt, ikke bare på fjellet. Det er synd at du har fått et slikt syn på hundeeiere. Hund er en viktig del av manges turer og da er det synd at disse blir ekskludert fra resten av hytteprivilegiene.. Dette gjør jo at man ikke føler seg velkommen.
 9. Jeg, som hundeeier, har delte meninger om dette. Jeg har hatt med hund på DNT hytte EN gang, og da var vi så heldige at vi fikk hundehytta for oss selv, og vi fikk lov til å ta med hunden inn i hytta. Det eneste hun gjorde var jo å sove, etter 10 timers marsj. Det satte vi alle stor pris på og slike opplevelser gjør at man får lyst til å komme tilbake. Gjestfrihet for både hund og eier kan da ikke være så vanskelig? Og hunder er individer og reagerer forskjellig på å bli stengt inne i et bur (som knapt nok er stort nok for en stor hund) og forlatt i en mørk bod. Slikt er vanskelig å foruts
 10. Er på utkikk etter en hengekøye for turbruk til en grei pris. Må ha myggnetting såklart, hehehe! Og vanntett tak. Har sett litt på denne: [Hidden Content] Noen som har erfaring med den, eller noen andre som man kan anbefale? Har aldri prøvd det på tur før men det virker jo genialt.
 11. Jeg ble så inspirert av slike videoer at jeg måtte ta med meg kamera i skogen for å lage en liten snutt. Filmet med Canon 60D - noe jeg aldri har gjort før men resultatet ble ikke så aller værst Ikke glem å se den i HD.
 12. Veldig fin film! Den ga meg fysninger og lengsel.. Må ut på langtur snart!
 13. Har en alaskan huskytispe som blir 2 år imorgen faktisk. Vi driver med trekk, kløv, lydighet, sportrening og alt som kan gjøres utendørs egentlig. Herlig tispe som gir alt hun har hele tiden. FULL av morro. Livet er en lek - enkelt og greit.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.