Gå til innhold
  • Bli medlem

doggi

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av doggi

  1. Dere må gå til side 1 og lese det første innlegget mitt! Det er like mange idoter blandt hundeeiere som uten hund! Uheldigvis.. Men det nytter ikke å putte alle hundeeiere eller eller ikke-hudeeiere i hver sin bås og si sånn er de! Jeg er ivrig tilhenger av den lille sorte posen, og plukker alltid opp etter hunden min siden hun ikke klarer det selv! Som jeg sa i mitt første innlegg jeg drar på fjellet med telt, av den grunn at jeg ikke vet hvordan hunden min vil reagrere på å sove ute om natten alene + den energien jeg må bruke for å finne ut hvor det er lov til å ta med hund og ikke! Og mitt innleg nr. 2 tror jeg ikke hadde noe å gjøre med deg tom, det var svar på et innlegg på side 1, glemte bare å sitere..sorry! Tror jeg..du må ikke være så hissig!
  2. Hva er vel penger om en kan få en fantatisk opplevelse! Og kost og losji!!!! Gode opplevelser kan ikke kjøpes for penger!
  3. Jeg har et par AKU fjellsko! De er vanntette og veldig lette (=joggesko) , med ordentlig såle! Jeg har brukt dem i 3 år nå nesten hver dag! Og de er like vanntette! Har hatt noen uhell med dype myhull og fått vann oppi skoen, men de tørker meget raskt og har aldri vært kald på føttene! De ligger rundt 2000 kr, men absolutt en god innvestering!!! Anbefales!!!
  4. Jeg skjønner at dette kan være vanskelig å løse! Men som urban hundeeier er jeg imun mot slike mennesker som Tom, men det er også slike ignorate, trangsynte mennesker som kan ødelegge en ellers fin tur! Det er helt utrolig hva enkelte mennesker som ikke liker hunder tillater seg! Skal jeg som hundeeier være like "idiot" når det gjelder allergikere? Å anbefale dem å slutte med tullet å holde seg hjemme? Nei! det er absolutt ikke løsningen!! Vi må respektere hverandres "behov" og ikke bare se sine egne!!!
  5. Det hadde vært midt i blinken for meg! Men jeg kan ikke slutte på skolen! Natur og dyr er bare noe jeg ikke får nok av, trening også for den saks skyld, snakk om den ultimate sommerjobben!!!!
  6. Det er en fin side jeg fikk link til der..men, det er ikke alltid like aktuelt å dra på fjelltur tidlig på morgenen når en har skole og jobb som venter! Foretrekker å gå på grusvei eller liknende slik at ikke både jeg og hunden behøver å dusje når før vi kommer inn i hus!
  7. Jeg har lurt på dette selv om det faktisk er gjenomførbart å få en koselig uke i fjellet og ha den luksusen å bo på hytte! Men jeg har vendt meg til den tanken at det blir telt på oss! Jeg forstår at det er av grunn til allergikere at hunder ikke skal inbringes på hyttene, og jeg forstår også de problemene alergikere kan få om dette ikke overholdes! Mitt og sikkert mange andre hundeeieres problem er at i år 2006 holder mange mennesker hunden som kjæledyr og turkammerat. Den er ikke vakt hund eller jakt hund, den er vant med å sove i korgen sin inne i leiligheten, kanskje krølle seg opp i sofaen/armkroken! Det er ikke fordi hunden er bortskjemt det er fordi vil vil ha den sånn!! Å ta en slik " kosedott" med seg ut i fjellet med nye lyder og lukter og kanskje fremende mennesker som kommer og går ja da kan det virkelig bli et lurveleven! Jeg sier KAN for det er en første gang for alle hundeeier å ta den med seg i fjellet og på hytte. Den opplevelsen vil den asosiere videre opphold med. Og derfor vil de fleste eier avverge en slik situasjon, med å ta hunden med inn. Det er jo det rette for hunden og eieren og alle som vil sovegodt, men ikke rett ovenfor allergikeren! Så etter å ha lest flere av innleggene her vil jeg heller legge frem et forslag om allergiker rom/ bu som både er fritt for parfyme, parfymertevaskemiddler, støv og hundehår! Som noen av dere sa; allergikere ragerer på forskjellige ting, og på denne måten diskriminerer man ikke innenfor grupper! Men uheldigvis er det slikt her i "dyrevennlige" Norge at det er et handicap å ha hund! Om en skal fly, reise med båt eller bare tar bussen. Og noen ganger synes jeg "allergi hensynet" kan gå helt over styr og reglene holder ikke mål, de gir bare oss hundeeier mer ubehag slik at vi IKKE KOMMER TILBAKE! Og til hundeeiere som tar hunden inn på hyttene, håper dere vasker og lufter godt etter dere??!!
  8. Hei på dere! Jeg og min 4 beinte venn (som ikke bør gå på asfalt) har bodd i Bergen noen år nå men vi strever litt med å finne nye "enkle" turløyper! Fant dette forumet i dag og ble kjempe glad!! Hver dag går vi ca 2 timer, men jeg begynner å bli lei av de områdene som ligger i vår nærhet: Lungegårdsvannet, løvstakken, solheimsvannet, langeskogen, nipedalen, ulrikken, fløyen aboretet på fana. Vi har bil og tid til å kjøre 10-15 minutter hver morgen! Vi leter etter områder som ligner på langeskogen (lysløypen der) eller stier som det er i aboretet. Gjerne områder hvor en kan gå en time eller to-tre! Noen som kan hjelpe meg
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.