Gå til innhold

Tor-Ivar Bertheussen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Tor-Ivar Bertheussen vant dagen sist 14. september 2019

Tor-Ivar Bertheussen hadde mest likt innhold!

Om Tor-Ivar Bertheussen

Nylige profilbesøk

566 profilvisninger
 1. Nå er endelig siste episode også på plass. For de som er interessert: https://www.youtube.com/watch?v=iWLXcf39_DI&feature=youtu.be
 2. Helt klart, og hvor løsningsorientert man er. Nå skal det sies at vårt barn er ikke så mye utfordringer med, ellers hadde vi nok ikke begitt oss ut på en slik tur.
 3. Tusen takk. Tja. En ting er vel at når det er som værst, så er det vanskelig å filme. Det var helt klart med strevsomt i begynnelsen. Etter noen dager der vi fant løsninger på utfordringer som: La Signe sitte sammen med mor fremme, slik at jeg kan padle alene om hun må underholdes og sovingen i hengekøya gikk kom i gang; så var det kun sovingen på kvelden som var slitsom. Det avsløres muligens i kommende episode hvordan vi også løste det, slik at hun sov like godt og enkelt som hjemme. Så lenge vi ikke oppholdt oss for mye i teltet, så var også hun mer fornøyd. Vi blir alle fort urulige i teltet. Da vi skjønte disse tingene, som vi gjorde ganske raskt, så var det helt ærlig ikke særlig "hassle". Vi koste oss, og hadde slett ikke lyst til å reise hjem når turen var over.
 4. Hei. Jeg har redigert ferdig første episode av en serie i tre deler og er godt i gang med neste episode. For de av dere som er interessert så ligger første episode her: https://www.youtube.com/watch?v=L_kNzUPBjo0
 5. Hei, alle sammen. Jeg har fått meg en Evotec Cast 590-4MF og driver å undersøker hvilket fluesnøre jeg burde ha. Hovedsaklig så tenker jeg at jeg skal fiske med tørrfluer og nymfer i skogsvann, men jeg har lite peiling på hvilket snøre som egner seg. Har dere tips?
 6. Skjønner at jeg blir nødt til å prøvepakke i den gamle Trollveggensekken min.
 7. Ja, det blir utrolig spennende. Jeg har oppfølging av manuellterapeut frem mot avreise, og har trent en god del for å bedre ryggproblemene. Om det er nok, det vil vise seg. Det blir nok å gå kortere etapper i begynnelsen for gå meg i form og bli vant til påkjenningene. Tusen takk for tipsene.
 8. Det har du nok rett i. Det er den modellen. Håpløst system egentlig.
 9. Jeg er ute etter å skaffe meg en fiskehåv. I all hovedsak ørret og røye i ferskvann håven skal benyttes til å lande. - Lav vekt - Kompakt - Kvalitet Dette er vel helt enkelt mine krav. Hva bruker dere og hvilken erfaringer har dere med dette?
 10. Jeg har en Bergans 95-liter Trollhetta fra før. Den synes jeg er for liten med sine 5800 cubic inches. Boraen ligger på rundt 6000 CI, og det blir nok dessverre litt lite synes jeg..
 11. Jeg har problemer med å velge en sekk som kan passe til mitt formål, og har i grunn for lite kunnskap om hva som finnes på markedet. Jeg skal være på tur i 30 dager, og trenger en sekk som tåler vekt opp mot 30 kg. Tror dere at det holder med en sekk på 95 liter, eller må jeg opp i størrelse? Jeg skal tross alt ha med meg mat for 14 dager i slengen, fiskeutstyr (sluk og flue), telt og alt som følger med av kokeapparat osv, klær for snaufjellet osv. - Sekken bør ha sidelommer - Sekken må enten ha avtagbare sidelommer eller topplokk - Jeg er 191 cm på strømpelesten. - Jeg har historie med ryggproblemer, så bærekomfort er viktig. - Jeg er slank, og har hatt problemer med gnagsår på hoftekammene etter ryggsekk, stiller altså krav til komfort på hoftebeltene. - Åpning i top, foran og i bunn er å foretrekke. - 2-delt hovedrom? - Jo lavere egenvekt jo bedre. - Bør tåle vekt opp mot 30 kg. Jeg er åpen for mange forslag, og takker for all hjelp jeg kan få.
 12. fant nettopp en test, som konkluderte med at superlight var vindstabil opp til 60 km/t, altså Stiv kuling. Kan fort risikere å treffe på kraftigere vinder enn det..
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.