Gå til innhold
 • Bli medlem

Geir og hundene

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er på utkikk etter brukt utstyr. Skal primært brukes til toppturer. Hva er best å gå anmarsjen med? Regner med Randonee er best på nedfarten, men kanskje Telemark morsommere? Og så har jeg forstått at pris på Telemark er noe mindre enn Randonee. Jeg er ca. 180 cm og 80 kg. Dere som har prøvd en eller begge deler, del gjerne deres erfaringer med meg.
 2. Er nå kommet hjem fra Bjorli, der jeg fikk testa carvinskia i alpinbakken. Jeg kjøpte Blizzard G-Force G1 med Nordica One6 på COOP OBS. Betalte 2990,- for hele pakka. Syns skia oppførte seg veldig fint, lett å svinge med og ingen overraskelser. Er nok litt for myke til å kjøre i isete og steinharde løyper, men man får jo hva man betaler for.
 3. Kjøpte med billig carvingpakke på OBS i dag, skal til Bjorli i helga for å teste. Er kjempespent på hvordan ei billig skipakke er i bruk.
 4. Har en noe tilårskommen eTrex. Gummien rundt GPS'n har begynt å løsne. Noen som har opplevd det samme? Lurer på å lime det på igjen selv, men vet ikke helt hvilken lim jeg skal bruke. Kanskje kontaktlim? Er takknemlig for innspill.
 5. Dynafit Zzeus leveres med 2 hæl- og tuppsåler. Og passer derfor i begge typer bindinger.
 6. Noen her inne som kan svare meg på om randoneesko går i vanlige alpinbindinger? Har lyst på fullt randoneeutstyr, men pga. prisen så må jeg kjøpe litt om gangen. Tenkte derfor å starte med skoa, og bruke de i bakken på carvingski til å begynne med. Er helt grønn på området ang. randonee, så er derfor takknemmelig for alle innspill, og linker til gode randoneesider på nettet.
 7. Noen som har erfaring med Silva LX hodelykt? Positive som negative.
 8. Har selv vært borti noe lignende, jeg og en kompis var ute en dag med våre 2 fuglehunder, den natta hadde det falt 30 cm nysnø, og vi var de første som var ute den dagen. På vei mot bilen igjen en 4-5 timer senere så møtte vi en gjeng skiløpere som kom gående i de sporene vi hadda trakka om morgenen. De var rasende sinte fordi hunden hadde løpt bak meg og ompisen og "ødelagt skisporet", da ble vi forbanna, fortalte de hvem som hadde tråkka løype til de den dagen. Så snudde vi, og gikk fiskebein innover, mye raskere en de andre greide å følge på. Da ble det stilt blant folkene i kondomdress.
 9. Når jeg var guttunge, ehh mindre guttunge, så brukte vi noe som bestefar min hadde SØLV SWIX. Det dikk på alt, både kjelke, akebrett, rumpereser og miniski. Finnes sikkert noe i dag som tilsvarer det.
 10. Har et par turski med Rottefella BC Auto bindinger, de bindingene er jeg knallfornøyd med. Skal ha meg et par ski til, litt bredere. Tenkte da på BC Manuell, men så ser jeg de også har BC Magnum. De er bredere en de 2 andre, er de stødigere og kraftigere også? Noen som har prøvd bindingene og kan si meg noe om det?
 11. 1. På topplogoen ser vi Remmemstinden, bildet må være tatt i fra Salthammersetra 2. Her ser vi Gjeitmjølktinden.
 12. Siden det var lommeboka som tok til fornuften, så vart det en Merida Birkebeiner Racing med V-bremser jeg kjøpte. Vurdere etterhvert å bygge om til skivebremser. Har en lillebror som kjøpte seg sykkel med hydrauliske skivebremser, og der er en merkbar forskjell. Sykler endel med hundene, og da blir det gjerne en del mer bremsing enn ved vanlig sykling. Så jeg kommer vel til å begynne ombyggingen snart. Tenker da på å sette på Avid Juicy 7, som er standard på min sykkel i Disc utgave. Er ellers kjempefornøyd med sykkelen, bare jeg får finjustert bakgiret, det fusker ved skifting opp og ned fra
 13. Skal kjøpe ny sykkel, men greier ikke å bestemme meg for type bremser. Skivebremser Hydrauliske eller mekaniske eller tradisjonelle V-bremser. Noen som har erfaringer med begge deler, på godt og vondt?
 14. Jeg bruker Baggen belte, topp kvalitet og flere utgaver. Ikke det billigeste, men du får ofte det du betaler for. [Hidden Content]
 15. Nesten tomt for fugl, så 6 ryper på lørdag, ingen på søndag.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.