Gå til innhold
 • Bli medlem

anaktuvuk

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om anaktuvuk

Nylige profilbesøk

423 profilvisninger
 1. Er det noen som har erfaring med Åsnes Sondre ski. Er det ei god og allsidig fjellski?
 2. Er det noen som har erfaring med Åsnes Sondre ski. Er det ei god og allsidig fjellski?
 3. Recon tåler det meste. Bitihorn fra Bergans er også utrolig slitesterk. Ikke kjøp for lette og tynne klær, slites fort. Bukse som er perfekt er falketind - softshell.
 4. noe annet er jo at oppstår det skader på skia som dype sår i solen, fikser butikken det til en billig penge om du har kjøpt utstyret der. ellers så får en betale så det svir. Er veldig lett å se seg blind på pris og det er greit til det oppstår problem.
 5. Coscus er knall. brukt det selv mange ganger og med litt rosiner er det jo bare himmelsk. Coscus er virkelig snadder.
 6. Moms er vel 25%. Du kan bare glemme å få bytte sko i butikk om de ikke passer, selv om de har samme modell. Er jo mange butikker som sitter på store lager nå, så en god sjanse for å prute er det jo. Montering av binding varierer mellom 400 - 800 kr.
 7. Takk Gud og vitenskapen for alt det deilige utstyret som fins på markedet. Har mange hundre døgn ute i telt i villmarken både i norge og utlandet. I ørken og på tundraen i nord amerika og en ting vet jeg - godt utstyr gjør turen vesentlig bedre enn dårlig utstyr. Trivsel handler om komfort, også på tur. Hvorfor småfryse om en kan unngå det. Da jeg som meget ung mann dro på mine første overnattingsturer brukte jeg utstyr som var godt nok - ja særlig. I forhold til dagens utstyr holdt det ikke mål i det hele tatt. Utstyr betyr enormt mye for hvor god tur opplevelse en får. Prisene er latterlig l
 8. Det enkleste er å skaffe seg en jobb. Enkelte nettbutikker ksn muligens sponse litt.
 9. anaktuvuk

  Fatbike

  For fjellsykling er en fatbike perfekt. Man kommer fram på steder som før var utilgjengelig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.