Gå til innhold

anaktuvuk

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om anaktuvuk

Nylige profilbesøk

331 profilvisninger
 1. anaktuvuk

  Åsnes Sondre

  Er det noen som har erfaring med Åsnes Sondre ski. Er det ei god og allsidig fjellski?
 2. anaktuvuk

  Åsnes Sondre

  Er det noen som har erfaring med Åsnes Sondre ski. Er det ei god og allsidig fjellski?
 3. Recon tåler det meste. Bitihorn fra Bergans er også utrolig slitesterk. Ikke kjøp for lette og tynne klær, slites fort. Bukse som er perfekt er falketind - softshell.
 4. noe annet er jo at oppstår det skader på skia som dype sår i solen, fikser butikken det til en billig penge om du har kjøpt utstyret der. ellers så får en betale så det svir. Er veldig lett å se seg blind på pris og det er greit til det oppstår problem.
 5. Coscus er knall. brukt det selv mange ganger og med litt rosiner er det jo bare himmelsk. Coscus er virkelig snadder.
 6. Moms er vel 25%. Du kan bare glemme å få bytte sko i butikk om de ikke passer, selv om de har samme modell. Er jo mange butikker som sitter på store lager nå, så en god sjanse for å prute er det jo. Montering av binding varierer mellom 400 - 800 kr.
 7. Takk Gud og vitenskapen for alt det deilige utstyret som fins på markedet. Har mange hundre døgn ute i telt i villmarken både i norge og utlandet. I ørken og på tundraen i nord amerika og en ting vet jeg - godt utstyr gjør turen vesentlig bedre enn dårlig utstyr. Trivsel handler om komfort, også på tur. Hvorfor småfryse om en kan unngå det. Da jeg som meget ung mann dro på mine første overnattingsturer brukte jeg utstyr som var godt nok - ja særlig. I forhold til dagens utstyr holdt det ikke mål i det hele tatt. Utstyr betyr enormt mye for hvor god tur opplevelse en får. Prisene er latterlig lave i forhold til hva de var for tjue år sia. Kjøpte en HH fleece jakke i 92 og den kostet ca, 2000 spenn. I dag koster tilsvarende jakke 1500 spenn og så vidt jeg vet har lønningene steget en del. Problemet er ikke prisene, men at prisene blir presset slik at det går utover kvaliteten. det er jækla irriterende. Som stor bruker i over førti år så må jeg si at kvalitet og utstyr tilpasset bruken, gjør alt så meget bedre. Ei jakke som egner seg til vinterbruk på høyfjellet egner seg slett ikke til bruk på en varm sommerdag i femunden. Glem det. Jeg har utstyr tilpasset hver enkelt aktivitet jeg holder på med og det har jeg stor nytte av og jeg holder på fortsatt, mange av de som skulle klare seg med det enkleste og billigste har sluttet. de var lei av å fryse og være våte, men billig var det. Nå sitter de i sofaen og blir fetere og fetere. De sparte så mye penger på billig utstyr at de nå kan fråtse i feite steker og feite sauser og de syns. God tur.
 8. Det enkleste er å skaffe seg en jobb. Enkelte nettbutikker ksn muligens sponse litt.
 9. anaktuvuk

  Fatbike

  For fjellsykling er en fatbike perfekt. Man kommer fram på steder som før var utilgjengelig.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.