Jump to content

SimenF

Passivt medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

SimenF's Achievements

  1. Jeg har Finnmark 6-8 lavvoen. Liker at innerteltet og bunnen henger sammen, og at man slipper å kneppe sammen ting når man reiser lavvoen (reiser ytterduk og innertelt i en operasjon). Har ikke prøvd den i mye vind, men den har tonnevis med barduneringer. Vil tro at det å senke taket vil hjelpe bra på temperaturen i teltet om vinteren, men jeg har ikke prøvd det. Bunnduken som lar seg åpne i midten er fin, funker bra for fyring og ved inngangen på vinteren (kuldegrop). Litt mas å få satt bunnen sammen igjen. Størrelsesmessig så tror jeg at 4 personer er fint om vinteren med ovn og litt stæsj i teltet. Innertelt gjør nok at volumet krymper noe inne, men det er comfy. Bunnduken er sydd sammen med innerteltet, så skal du droppe innertelt så må du ha separat bunn(hvis det er ønskelig. Myggnettingen er helt konge og holder blodtørstig mygg og knott ute! Jeg tror at den dør-løsningen på Varanger camp vil tilføre en veldig ryddig inngang/utgang, og øke volumet inne i lavvoen ganske bra, men så langt har jeg mest savnet et slags overbygg når det regner. Snø har ikke vært noe stort problem. Simen
  2. Jeg kjøpte en av Forsvarets gamle ovner hos Uniformseffekter ([Hidden Content]), 800 spenn. Han solgte løse pipeledd, så jeg kjøpte 2 ekstra for å få den lang nok. Kjøpte et 125mm Spiro ventilasjonsrør og tredde utenpå som varmeskjold, funker som bare det. Hvis ting ikke er på selve nettbutikken, ring telefonnummeret som er oppgitt, hyggelig fyr og han har alt mulig rart liggende. Jeg vil tippe at dette kan sendes greit i posten.
  3. Erfaringen fra helgas tur er at de har laget en masse nye løyper, flyttet noen løyper og de har ikke tatt seg bryet med å lage oppdaterte løypekart. Det kommer sikkert.
  4. DNT hyttene Toveseter og Høgevarde er helt OK, har vært der et par ganger. Toveseter er ubetjent, dvs. null mat, Høgevarde er selvbetjent. Fin tur over Gråfjell hvis det er vær for det, alternativt nedenfor fjellet. Tar turen selv i helga Hvis noen trenger løypekart så send meg en PM.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy