Gå til innhold

bareole

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bareole

 • Bursdag 19. des. 1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Klatring, fiske og telemark
 • Sted
  Oslo
 1. Fikk gjort unna mye av de turene du nevner her, hvor Vågakallen var høydepunktet turmessig. Klatremessig var Eidtind i Tysfjord mekka. To be continued: Stetind.
 2. Jeg er på utkikk etter tips om moderate /krevende og luftige fot- og klatreturer i Lofoten. Vi er en gjeng som skal kjøre fra Romsdalen med mål om å gå mye i fjellet i Bodø- og Lofotenområdet. Vi har alle erfaring med naturlig sikring og luftige topper fra Romsdalen, både på toppturer med ski og tinderangling. Tips til turer som passer vårt nivå mottas med takk!
 3. Jeg er på utkikk etter tips om moderate /krevende og luftige fot- og klatreturer i Lofoten. Vi er en gjeng som skal kjøre fra Romsdalen med mål om å gå mye i fjellet i Bodø- og Lofotenområdet. Vi har alle erfaring med naturlig sikring og luftige topper fra Romsdalen, både på toppturer med ski og tinderangling. Tips til turer som passer vårt nivå mottas med takk!
 4. Jeg mener det blir litt i overkant med G3 fellene, så jeg ville gått for 60 mm fellene. Jeg er best kjent med produsenten Montana. Om du ønsker optimal gli kan Montana Race Skins Mohair 59 mm være et godt alternativ. Verdt å merke seg er at alle feller som begynner å miste gli og klabber mye kan behandles med silikonstift, slik som brukes på gummilister i bildører.
 5. Slik jeg ser det har du to muligheter; skarejern og/eller langfeller. Jeg ville gått for langfeller 60 mm og skåret de til. Du mister mye grep når du traverserer når det er ei glipe mellom kanten på skia og fella. Skarejern er en snedig sak som hjelper deg når du går på skare og is. Litt usikker på om du får slike i din skibredde, men absolutt verdt en kikk!
 6. Jeg var i Vengedalen og klatra Romsdalshorn i helga. Ingen snø å opprive der. Nedbøren som kom, kom som regn. På Vengetind så det greit ut, men litt snø i rennene. Kan være litt snø i Galleriet. Vanvittig fint i Vengedalen på denne årstida! Bilder av Romsdalshorn og Vengetind 4. oktober.
 7. Hei! Jeg er på ukikk etter et norskt nettsted/ leverandør av belay glasses/ prismebriller som er beregnet for sikrere i klatresammenheng. Brillene forhindrer nakkeskader når sikereren må stå å se rett opp mot klatrer over en lengere periode. Er det noen som kjenner til hvor man kan kjøpe slike? Et kjent merke er CU Belay som jeg vet har vært solgt på Klatreverket i Oslo tidligere, men som ikke er i salg der nå.
 8. Dama og jeg gikk Jbel Toubkal som er nært den høyden du spør om, 4168 moh. Vi begynte turen i Imlil, som ligger på 1700 moh, og overnattet det ei natt. Dagen derpå gikk vi slak helning opp mot basecamp som ligger på 3200 moh. Påfølgende dag gikk vi to turer (startet dagen veeeldig tidlig), opp til et pass på 3900 moh for så gå ned til basecamp og deretter opp til Jbel Toubkal på 4168 moh. Vi gikk ned til Imlil samme dag. Verken dama eller jeg kjente noe særlig til høydesyke, foruten kortpusthet. Jeg ville lagt turen til minimum tre dager og lagt inn ei ekstra økt (jogge, gå en kortere tur el.) for akklimatisering i høyden.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.