Gå til innhold

Kristian Kobbenes Starheim

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kristian Kobbenes Starheim

  Vintertur til Tårnfjell

  Tur til Tårnfjell for å teste vinteralpin-eigenskapane. Fikk låne hytta til NTK i Giklingedalen, og gikk opp hit fredag. Tusen takk for det, ei veldig fin hytte! Starta frå hytta laurdag morgon. Fine forhold: lite snø og is, vindstille og nydelig novembervær. Hadde heile Innerdalesfjella for oss sjølve denne laudagen. Hadde planar om å gå frå Tårnfjell opp egga til Tåga, men dette vart for drygt i høve til vår tidsbruk. Baila frå ryggen kl. 12:30 Gikk vestflanken av Tåga sørover til normalvegen til Tåga, og herifrå nedatt i dalen. Så var det berre å byrje på den lange trasken tilbake til bilen i Innerdalen. Tilbake ved bilen kl. 19. Full rapport her.
 2. Kristian Kobbenes Starheim

  Akklimatisering til 4300m

  Takk for nyttige svar svar! Då tenker eg vi legg opplegget som følger: Føregåande veke: 1600 moh (Boulder) med div turar og aktivitet i 1500-2500 m høgd d1: køyre frå 1600 moh til 3000 moh tidlig på dag. Overnattingar på ca 3000 moh. d2: akklimatiseringstur til 35-4000 moh d3: toppstøt til 4300 (Longs peak) Med innlagt margin for ekstra dag(ar) om det trengst meir tid på akklimatiseringa. Nokon som har gått Kiener's Route på Longs Peak og har noko info om den?
 3. Kristian Kobbenes Starheim

  Akklimatisering til 4300m

  Hei, eg lurer på kor lang akklimatisering ca ein treng for besøk til ein topp på 4300 moh? Tips til akklimatisering takast også imot med takk!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.