Gå til innhold

Jokval

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Noen som har en ide om hvor lang tid det vil ta å gå fra Tyssedal/Trolltunga - Geilo ? For en person i god form.
 2. Jokval

  Hjelp til kjøp av gps

  Hei! Noen som vet om en helt enkel og grei GPS, som ikke koster for mye? Tenkt å bruke den på Hardangervidda.
 3. Jokval

  Hvor kan jeg få tak i kart?

  Takk folkens! Fikk svar på det jeg lurte på.
 4. Hei! Hvor kan jeg få tak i kart over Hardangervidda? Noen kart som er bedre enn andre? Er det 1:100 000 som gjelder her? Skal gå fra øst til vest
 5. På tur i solnedgangen. (Helt magisk å gå når det er sånt vær)
 6. Jokval

  Feilsøk på Omnifuel

  Jeg hadde akkurat samme problem som deg. Koblingen til slangen som var problemet mitt. I den enden som du skrur på gassboksen eller flaska. Bare send den inn der du kjøpte den, så får de fikset det ganske fort.
 7. Jokval

  Problem med telt

  Jeg skjønner ikke så mye av dette selv, hehe. Syns det bare var rart, siden strikken var altfor stram, ikke var surret rundt noe, duken var riktig vei, riktig stang i riktig kanal. Fikk flere til å se på det som heller ikke skjønte noen ting, og mente det ikke kunne være noe annet enn kulda. Da er ikke dette noe å ta videre, siden det jeg hovedsaklig lurte på, var om telt-strikken/båndet trakk seg sammen i kulda. Resten får jeg finne ut selv. Blir vanskelig å forklare. Selvfølgelig kan det hende jeg har oversett en liten viktig detalj.. Takk for svar og hjelp til å oppklare dette
 8. Jokval

  Problem med telt

  Helt sikker. Jeg drev på over en time med et telt jeg har satt opp maange ganger før. Sjekka flere ganger at riktig stang var i riktig kanal.
 9. Jokval

  Problem med telt

  Det stemmer nøyaktig det du sier. Strikken som skal ligge på tvers i bånn av teltet var så stram at den lå oppunder taket. Har ikke tenkt på at selve teltmaterialet trekker seg sammen. Hadde ikke forventet at teltet skulle trekke seg så mye sammen..
 10. Jokval

  Problem med telt

  Helsport fjellheimen 2 camp. Strikken hadde ikke surra seg rundt noe som helst. Strikken som skal være i bånn av teltet var så stram at jeg trodde den skulle ryke. Da skjønner jeg isåfall ikke noe som helst.
 11. Jokval

  Problem med telt

  Hei. Da jeg skulle sette opp teltet mitt i går kveld, så oppdaget jeg at den ene strikken som skal være under teltet mitt var alt for stram! Jeg hadde ikke sjans til å tre inn stengene på mitt Helsport fjellheimen telt. Prøvde over en time(setter det vanligvis opp på 5 min). Prøvde hjemme i dag og sette teltet opp igjen, da gikk det uten problem. Hvorfor?? Kan det være at strikken trekker seg sammen når det er kaldere enn -20?
 12. Jokval

  Sovepose til vinterbruk

  Jeg lurer på en ting. En sovepose kan f.eks ha komforttemp på -25 og T-lim på -16. Hva betyr det? Skal man da kunne bruke denne posen i -25?
 13. Jokval

  Sovepose til vinterbruk

  Hei. Er Helsport Isfjorden et godt kjøp? Tenkte på kalde vinteretter ned til -20.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.