Gå til innhold
 • Bli medlem

Jokval

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Noen som har en ide om hvor lang tid det vil ta å gå fra Tyssedal/Trolltunga - Geilo ? For en person i god form.
 2. Hei! Noen som vet om en helt enkel og grei GPS, som ikke koster for mye? Tenkt å bruke den på Hardangervidda.
 3. Takk folkens! Fikk svar på det jeg lurte på.
 4. Hei! Hvor kan jeg få tak i kart over Hardangervidda? Noen kart som er bedre enn andre? Er det 1:100 000 som gjelder her? Skal gå fra øst til vest
 5. På tur i solnedgangen. (Helt magisk å gå når det er sånt vær)
 6. Jeg hadde akkurat samme problem som deg. Koblingen til slangen som var problemet mitt. I den enden som du skrur på gassboksen eller flaska. Bare send den inn der du kjøpte den, så får de fikset det ganske fort.
 7. Jeg skjønner ikke så mye av dette selv, hehe. Syns det bare var rart, siden strikken var altfor stram, ikke var surret rundt noe, duken var riktig vei, riktig stang i riktig kanal. Fikk flere til å se på det som heller ikke skjønte noen ting, og mente det ikke kunne være noe annet enn kulda. Da er ikke dette noe å ta videre, siden det jeg hovedsaklig lurte på, var om telt-strikken/båndet trakk seg sammen i kulda. Resten får jeg finne ut selv. Blir vanskelig å forklare. Selvfølgelig kan det hende jeg har oversett en liten viktig detalj.. Takk for svar og hjelp til å oppklare dette
 8. Helt sikker. Jeg drev på over en time med et telt jeg har satt opp maange ganger før. Sjekka flere ganger at riktig stang var i riktig kanal.
 9. Det stemmer nøyaktig det du sier. Strikken som skal ligge på tvers i bånn av teltet var så stram at den lå oppunder taket. Har ikke tenkt på at selve teltmaterialet trekker seg sammen. Hadde ikke forventet at teltet skulle trekke seg så mye sammen..
 10. Helsport fjellheimen 2 camp. Strikken hadde ikke surra seg rundt noe som helst. Strikken som skal være i bånn av teltet var så stram at jeg trodde den skulle ryke. Da skjønner jeg isåfall ikke noe som helst.
 11. Hei. Da jeg skulle sette opp teltet mitt i går kveld, så oppdaget jeg at den ene strikken som skal være under teltet mitt var alt for stram! Jeg hadde ikke sjans til å tre inn stengene på mitt Helsport fjellheimen telt. Prøvde over en time(setter det vanligvis opp på 5 min). Prøvde hjemme i dag og sette teltet opp igjen, da gikk det uten problem. Hvorfor?? Kan det være at strikken trekker seg sammen når det er kaldere enn -20?
 12. Jeg lurer på en ting. En sovepose kan f.eks ha komforttemp på -25 og T-lim på -16. Hva betyr det? Skal man da kunne bruke denne posen i -25?
 13. Hei. Er Helsport Isfjorden et godt kjøp? Tenkte på kalde vinteretter ned til -20.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.