Gå til innhold
  • Bli medlem

2ne

Aktiv medlem
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 2ne

  1. Ser etter en meget varm vinter sovepose da jeg er en frysepinne som ikke tåler blå grader eller har erfaring med å såve ute vinterstid. Er 165cm, og vekt på posen er litt viktig det også. Har sett på helsport kvitbreen lady, noen som har erfaring med denne? Eller har et bedre forslag?😊
  2. Haha ups, bære hunden ja. Det må jeg sørge for å få på film, jeg på 164cm og bikkja på 24kg. Ingenting er vel umulig, bare man er sta nok Vi skal nok komme oss til toppen begge to! og helt i mål til Haukeliseter også forhåpentligvis... Wow, dekning på toppen altså, da må jeg sørge for å ha fulloppladet mobil! Tusen takk for svar alle!
  3. Da blir det nok den ruta, så får jeg med meg hårteigen med det samme Har hørt den er klumsete å komme seg opp på, men at det ikke er umulig å dra med hunden opp?
  4. lurer også litt på hvilken rute jeg skal gå. Med tanke på transport må jeg starte på Finse og avslutte på Haukeliseter. Ser ruteforslaget som er nevnt her, Finse til Kjeldebu - Dyranut - Sandhaug - Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter. Den såg grei ut men kunne gjerne tenke meg å vært innom hårteigen mens jeg var i nærheten. Hvordan er den turen i forhold til for eksempel denne ruta: Finse - kjeldebu - Dyranut - Hadlaskard - (hårteigen) -Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter. Blir den mye lengre og tyngre å gå?
  5. 2ne

    Valg av langrennski

    Har fremdeeles ikke funnet meg noen ski. Så har jeg skiftet litt mening. Det beste er nok med stålkant og smøreski alikevel tror jeg. De skal brukes i skiløypa, gjerne til å få litt fart med, men også brukes på langtur som 1 uke. Men kom over Åsnes Holmenkollen, hvordan er de?
  6. 2ne

    Valg av langrennski

    Da skal jeg sjekke ut markaskia. Det blir nok mye mer løyper enn utenom løypene. De skiene jeg har nå må jeg gå i nedoverbakkene, men nå vil jeg ha meg ski som går fremover og så en kan få litt fart med
  7. 2ne

    Valg av langrennski

    Det blir nok mye preparerte løyper, men også at jeg kan bruke dem litt utenfor løypene
  8. Trenger litt hjelp og råd angående hvilke ski jeg skal kjøpe meg. For det første så må de være uten stålkant, siden jeg har hund. Kunne også tenke meg smørefri, men har blitt anbefalt av flere å ha smøreski ? har kikket på Fischer og breidablikk sine fjellski. Så er det bindingene, her vet jeg ikke hva jeg bør velge. Noen som kan hjelpe?
  9. Det er så fint på Hardangervidda! Kunne godt tenke meg en tur der igjen snart.. Flotte bilder!
  10. 2ne

    Hund og flått

    På de hundene jeg har/og har hatt har jeg brukt expot, det fungerer veldig bra. De få gangene jeg må plukke flått er når jeg har glemt å dryppe på en god stund. Så her har det funket helt utmerket!
  11. Og her er min andre hund, Trulte. Cairn terrier på 3,5 år
  12. Tviler ikke på utsikten der! Får bare rekne med noen ekstra dager, å sitte der til godværet kommer
  13. Moro å lese. Denne turen hadde jeg også tenkt å gå i vår, bare hele på en gang. Isteden var det noe som kom i veien her hjemme så jeg fikk aldri komt meg ut på tur, men til neste vår, da blir det tur!!
  14. Det fulgte ikke noe bruksanvisning med, så da får en bare prøve seg fram på hva hun kan brukes til !
  15. Hvorfor være inne, når alt håp er ute !

    1. Offpissed82

      Offpissed82

      Kloke ord :-) Kunne ikke vært mer enig

  16. Her er min nye fremtidige jakt- og turvenn, Jippi, en golden tispe
  17. Tusen takk for mange gode svar! En hviledag og 2 skal bli reknet med. Er det sent å starte turen i starten av september eller er det en grei tid å starte? Får mest sannsynlig ikke til å gå før.
  18. Starter i Jotunheimen ja.
  19. Jeg planlegger å gå jotunheimstien i sommer. Ut ifra UT.no vil turen ta 17 dager, i tillegg vil jeg starte med Besseggen, så det blir 18 dager til sammen. 1. Er det noen som har en rute/plan som jeg kan forholde meg til hver dag ? Det blir nok overnatting i hytter med unntak av noen netter i telt. 2. Jeg har også tenkt å ha med meg hunden (jaktgolden), som er ca 20mnd på det tidspunktet. - Hvordan er det å gå med kløv på henne da? Hun har ikke bært kløv med vekt i enda. Evt. hvor tungt kan hun bære? Eller vil det være best å gå uten for henne på en så lang tur? - Hva av hundemat er best å ha med på en slik tur? - Noe jeg bør tenke på ang. 18 dager på tur med hund? 3. Viktige ting som jeg MÅ ha i sekken ? og andre viktige ting å tenke på ? Har kun vært 1 uke på tur før så dette blir noe nytt
  20. Her er min supertrivlige turvenn! Golden retriever på 7mnd
  21. Her var det mye interessant! Det er veldig greit å se hva andre har gjort og hvilke plasser som er fine. Nå har jeg hvertfall fått noen tips, så da skal jeg kjøpe kart og sette meg ner for å se hvor vi velger å gå. I fjor gikk vi opp valldal og langs kvennavassdraget(om jeg ikke tar helt feil) og forbi en turisthytte for så å komme ned til haukeliseter. Det tok litt under en uke. Det var så flott å gå der så nå vil jeg legge ut på en langtur der å bruke mer tid:-) Synes ikke jeg fikk med meg noe på forrige tur, men så var den heller ikke planlagt.
  22. Vi har igrunn ikke bestemt oss for noe, da vi vil se muligheten vi har. utenom at vi skal sove i telt hele turen (med 1 eller 2 netter i hytte ca midt i turen. Har hund.) Men det hadde kanskje vært fint å starte i nærheten av haukeli, valldalen feks da det ikke er så langt å kjøre. Bor i Vindafjord kommune. Ja, må være fiskemuligheter:-) Hadde vært fint å fått noen ideer, så det er litt enklere å planlegge, legge opp rute og finne ut hvordan vi skal gjøre det.
  23. Hei! I sommer vurderer jeg og samboer å gå over hardangervidda og bruke 3 uker på turen. Det jeg lurer på er om dere har tips til reiserute, siden vi ikke er kjente der noen av oss eller vet helt hvordan vi bør legge opp turen. Tenkte å gå 4-5 t til dagen, høres dette realistisk ut? Evt. bruke noen "fridager" til å gå innom/bestige populære ting, om det er noe å få med seg?? Er det andre ting dere kommer på, så legg det gjerne med her:-)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.