Gå til innhold
  • Bli medlem

Jalmar

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Er egentlig veldig usikker på hva du får i denne prisklassen, men til din bruk holder det nok med "marka/lett fjellski". Altså tynne fjellski. Jeg ville absolutt ha kjøpt ski med stålkanter! Og husk feller. Håper det hjalp litt (og håper noen andre kan svare bedre).
  2. Har bare erfaring med konkurranse-kajakker, men et lurt tips der er å teipe det området som du sikkert kommer til å slå åra i (ihvertfall hvis du er nybegynner), dvs på kanten av kajakken et lite stykke foran sargen på begge sider. Bare sett på ei 30cm lang stripe med solid fiber-tape. Er ikke så viktig, men du sparer både åre og kajakk litt, ihvertfall. EDIT: Så nå at det var snakk om plast. Da er det nok ikke så viktig.
  3. Jeg anbefaler det som ble foreslått over, nemlig å gå inn skoene etter at du har dyppet dem i vann. Hadde det vært sommer kunne du tatt en lang tur i skogen, og vasset i alt vann du så. Det funker veldig bra. Ellers sverger jeg til compeed. Teip dem med sportsteip fra under foten til opp på leggen. Så låser du fast på leggen med noen runder rundt foten. Du kan gjerne låse dem fast på selve foten også, men bare pass på at du skal kunne bevege deg også...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.