Gå til innhold
 • Bli medlem

Erick

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Erick

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har lest at det er fare for steinsprang på vei normalruta fra Svartdalen, opp til Store Knutsholstinden. Er den faren så stor at en helst bør bruke hjelm?
 2. @Rino Holt Larsen Takk for tilbudet. Jeg trengte noe "med en gang" denne gangen, så da måtte jeg finne noe lokalt. Hadde egentlig tenkt å gå for søppelsekk, slik som @fjellrypa foreslo, men på Clas Ohlson fant jeg ruller med plastbeskyttelse som var langt billigere enn de jeg fant på biltema, så da ble det det. Fungerte bra, selv om den ikke akkurat ble utsatt for så mye.
 3. Angående Tyvek. Er det noe slikt en må kjøpe? [Hidden Content] Det var jo kostbare greier, i så fall. Er det å få kjøpt i mindre kvanta?
 4. Har gått til innkjøp av tarp (DD hammock superlight). Hva kan man bruke som underlag når det regner og bakken er våt? Finnes det noe som er laget for dette formålet, som gjerne er å få kjøpt i norge? Eventuelt alternative løsninger? Vurderer f.eks. å bruke plast som er ment som beskyttelse ved maling eller lignende.
 5. Billige fjellski på fjellsport.no ut dagen. Særlig bra pris på Åsnes Gamme: [Hidden Content]
 6. Erick

  Fjellskibukse?

  fjellsport sier den veier 1427 gram ([Hidden Content]), noe som er over en halv kilo mer. Mulig de har veid str. 54, som er det eneste de har igjen, men det er nå uansett en stor forskjell. Ganske bra pris, da, om dette er riktig størrelse.
 7. Du kan bruke denne WMS-tjenesten: [Hidden Content]?. Den legger du til i f.eks. Qgis.
 8. Jeg er i den situasjonen at jeg trolig må bestille fjellskistøvler på nett, pga. dårlig utvalg der jeg bor. På Intersport ble jeg fortalt at størrelsen på Crispi fjellstøvler vil være cirka det samme som for fjellskistøvlene. Er det noen som har erfaring om dette stemmer? De det står om foreløpig, er Svartisen GTX 75mm og Sydpolen GTX. Hva med Alfa? Om en størrelse i modellen Kikut passer, vil Grønland GTX også passe med den størrelsen? Om noen har innspill til hva som passer best sammen Åsnes Gamme 54 og Voilé 3-Pin Cable Telemark Binding hadde det og vært veldig fint.
 9. I nyeste Fjell og vidde står det om en flaske med filter mot bakterier og virus. Katadyn Mybottle, heter den. Var selv i et området med endel døde lemen rundt omkring, men bortsett fra at jeg ikke drakk vann like ved der disse lå, tenkte jeg ikke så mye på det. Men så kjenner jeg ikke til hvilken risiko dette eventuelt innebærer, heller.
 10. Valget falt på Anjan 3. Har fått prøvd det på noen få overnattinger nå - foreløpig kun alene. Jeg er glad jeg gikk for 3 og ikke 2, for det er rett og slett behagelig med den ekstra plassen. Tror i hvert fall ikke det hadde vært noe særlig med 3 personer i dette teltet. Ser Hilleberg har lansert Anjan GT for neste år, som sikker er mer velegnet om en har tenkt å presse maks antall folk inn i teltet. Ventilasjonen er jo noe som er spesielt med dette teltet, og under de forholdene jeg har prøvd det, har det fungert utmerket. Er dog spent på om det kan bli litt for luftig under kraftig
 11. Har tatt turen opp Mørkgonga, og til Gyrihaugen, men tok da omtrent samme veien ned igjen. Mørkgonga er jo fantastisk, og området ellers virker også veldig fint. Skal få utforsket det mer etter hvert, og dette virker jo som en bra rundtur. Har ikke fått sett på kjerraten enda heller.
 12. Fikk denne sammenligningen av Anjan 3 og Fjellheimen superlight. Anjan sies å være minst, både i volum og vekt.
 13. Godt poeng. Jeg målte ikke. Jeg så jo også på superlight-utgaven av fjellheim 3 camp, og det virket ikke like stort (noe de er, i følge Helsport). Gjorde riktignok ikke en skikkelig sammenligning, så det er mulig at den lave vekten gjorde at pakkestørrelsen virket mindre.
 14. Jeg tenkte jeg skulle spørre Hilleberg, men da fant jeg denne siden: [Hidden Content] Alle posene er visst 50 cm lange, men det er ikke sikkert hele lengden fylles ut (leddlengden på stengene er 40 cm). Anjan står ikke i lista, men hvis det har cirka samme størrelse som Nallo, vil diameteren være cirka 20 cm. Hadde vært fint om noen med erfaring med disse teltene kan si noe om hvor godt dette stemmer. Jeg synes Fjellheimen 3 Camp på 16x42cm tok mye plass i min 60l-sekk, i hvert fall.
 15. Jeg ser at med DNT-rabatt koster Hilleberg Anjan 3 cirka det samme som de jeg har vurdert mest til nå (Exped Venus 2 UL.og MSR Hubba Hubba HP). Større plass og fortsatt liten vekt høres jo bra ut. Men jeg ser at pakkestørrelsen er satt til 58 x 17 cm (hos [Hidden Content]). Synes det virker veldig mye. Ser ikke det står noe om det på Hilleberg-siden, så er det noen som vet om det er reelt? Vannsøylen sies også å være kun 2000 mm, på samme sted. Det høres jo lite ut, men er kanskje uten betydning?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.