Gå til innhold
  • Bli medlem

AstroNaut

Passivt medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AstroNaut

  1. På varme sommerdager kan du møte endel mennesker på toppen av Forolhogna. Det er jo tross alt et markant landemerke. Men om du skal ferdes i områdene rundt Forolhogna, så er du alene med reinen. Det er lite folk på tur utenom selve toppen. Skarvheimen har jeg ikke vært i, dessverre, og fiske kan jeg fint lite om.
  2. Det er som folk sier to partier som er litt brattere enn ellers opp på Kyrkja. Ved første kneik så snudde to jeg hadde med en gang, men de ville jeg ikke fått med ut på eggen på Gaustatoppen. Holder man til høyre der, i stedet for venstre (som virker mer naturlig på vei opp) så er det mindre luftig. Bildet under viser hvordan det ser ut fra foten av Kyrkja: Uansett, det er aldri feil å ta med folk på Kyrkja, selv om de ikke takler å gå helt opp. Man må teste noen grenser hele tiden, og det med høydeskrekk er bare en vanesak. Selv folk som går line over dype kløfter er redd for å dette ned. Selvsagt. Min erfaring er at folk har forskjellige ting de er usikker på, og det er ikke alltid at det er så høyt eller bratt som er det de reagerer på. Men hvis man ikke møter den frykten man har, så blir man ikke kvitt den.
  3. Min erfaring er at det å få leke med pappa er stort for poden, særlig fordi da er det han som bestemmer, og det er en god avledning fra masing om DS. Hvis man bare sitter på en stein og vil nyte naturen, så synes jo poden dette er kjedelig etter 3,4 millisekunder.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.