Gå til innhold

tcarlyle

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tcarlyle

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

566 profilvisninger
 1. Hei, jeg har tenkt å kjøpe en reinsdyrskinn for å bruke under thermarest når på telt i vinter. Men er jeg lit usikkert om hvor lang bør det var. Er det nok å var "halv kropen" lang, fra hodet til rumpa?
 2. Jeg har vart i Ladakh. Du kan ta direkt fly fra Delhi til Leh (hovedstad i Ladakh). Leh er på rundet 3600m så du må ta med ro først dag du kom. Det er en beromt gåtur med guest houses som heter Marpha valley og mange andre som du trenger telt. Det er også et lett 6000er Stok Kangri. Det er lit info her: https://uncorneredmarket.com/ladakh-trekking-beginners-guide/ og mye mer i Ciccerone booka: https://www.cicerone.co.uk/trekking-in-ladakh Jeg anbefaler området veldig mye!
 3. Hei, har noen noen ide om hvordan er forholdene for å gå på ski fra Kongsvold til Reinheim (og kanskje, men ikke nødvendigvis, Snøhetta)? Senorge ser ut til å bli nok snø der ... Noen mullighet for å ha snøscooterspor eller poler som indikerer veien? Hvor lenge vil du estimere fra Kongsvold til Reinheim? Noe andre som interesse å gjøre det på denne helg? =D
 4. Hei, jeg tenkte å ta en dag fri og dra til en hytte til hytte tur mellom 10-13 mai. Har tenkte om Trekanten i Trollheimen eller Rondane med fjellski men jeg hørte fra en at forholdone i Trollheimen er ikke så god, med ubunden snø. Har dere noe intrykk på hvor det kan bli greit forhold?
 5. Noen har erfaring med Bergans Lilletind bæremeis (https://www.xxl.no/bergans-lilletind-child-carrier-baremeis/p/1088477_1_style)? Jeg prøvd det på butikken og det følt bra, men det var uten barna på bæremeis.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.