Gå til innhold

rovers84

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rovers84

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. fant denne. tatt i juni 2012 http://www.lydogbilde.no/test/syv-vanntette-kameraer-juni-2012
 2. Hei. jeg er også på utkjikk etter et lite og lett "vanntett" kamera som kan brukes til både bilder og film i kano og under regnfylte dager uten at man trenger beskymre seg over at det skal blir vått. har sett meg ut disse 2 kameraene. - canon d20 http://www.canon.no/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_D20/ - sony gw55ve http://www.sony.no/product/cam-high-definition-on-memory-stick/hdr-gw55ve har noen erfaringer med disse? eller forslag på andre? max pris, 8000,-
 3. 15g går helt fint, 18g er på grensen. Men med en multiline på 0.1 og 12g sluk kommer du langt nok ut med kastene dine Men denne stanga er super, anbefales på det sterkeste!
 4. rovers84

  Kart på nett

  funke greit når jeg fikk merket av slik at det kom med flere detaljer
 5. rovers84

  Kart på nett

  Hei. Har noen tips om hvor man kan finne gode turkart på nett som man kan ta utskrift av?
 6. Hei. Jeg har 2 sett med stenger/sneller. 1. Shimano speedmaster, 9 fot med stella 3000Fe 2. Guideline Expedition, 7 for med en technium 1000 Ser at du vurderer bestmasteren, men jeg ville uten tvil valgt guideline stanga. Den danker værtfall min speedmaster langt ned i støvlene når det gjelder følsomhet og presision. Det er den desidert beste stanga jeg noen gang har hatt. Passer perfekt til ørret, røyefiske i vann og elver. Passser også fint til lett sjøørret fiske.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.