Gå til innhold
 • Bli medlem

snikende_ullteppe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om snikende_ullteppe

Nylige profilbesøk

417 profilvisninger
 1. Har en Western Mountaineering Versalite som jeg er storfornøyd med. Litt dyr, men fantastisk varme i forhold til vekt.
 2. Jeg er på utkikk etter en lett dunjakke som hovedsaklig skal være med i sekken på sommeren. Jakka skal erstatte fleece/ullgenser og fungere som varmeplagg på kjølige dager og i leir. Har følgende jakker i kikkerten: Arcteryx Cerium lt hoody RAB Microlight Sir Joseph Koteka(blir kanskje i varmeste laget?) Er det noen som har innspill på kurante jakker til denne bruken?
 3. Arcteryx Bora 95 på lange turer og Arcteryx Arrakis 50 på kortere turer og kajaktur.
 4. Kjøpte disse skiene i vinter for å gå utenfor løypene med hund, og har brukt de på en del turer. Må si jeg er knallfornøyd hittil. Skiene er brede, slik at de bærer godt i løssnø. De er gode både i flatt terreng og nedoverbakke. Jeg har montert bc-binding på mine, og synes det fungerer utmerket. Brukte et par eldre madshus fjellski før disse som var mye smalere, og det er enorm forskjell på hvor godt de bærer i dypere snø. Med bc-binding går Breidablikk akkurat ned i skisporene, så de funker fint både i og utenfor løypene. Lykke til med valg:)
 5. Har nettop fått i hus en Cumulus Excuistic 1000 som har nedre komfortgrense på -32C i følge produsenten. Skal teste posen i nærmeste framtid, men kan umidelbart si at dette er en skikkelig kvalitetspose.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.