Gå til innhold

emilaleksander

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. emilaleksander

  emilaleksander

 2. emilaleksander

  Hva skal man se etter når man kjøper en dunpose?

  Takk for svar Dan. Tenkte på denne posen. Likte at den ser litt romslig ut http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/sleeping-bags/down-sleeping-bags/teneqa-850?gid=58&vid=1 Kan denne bli alt for varm når jeg er på tur dær tempen på natta er ca 0 - 5- minus. Jeg er en person som fryser lett.
 3. Hei! Jeg har nå en ca 5 år gammel helsport rauland, men har nå lyst til å investere i en dunpose for de tre varmeste årstidene. Jeg vil ha dun pga. vekt. Jeg synes min nåværende pose er litt kald enkelte sommernetter og lurer derfor om jeg må finne en pose med lavere komf. temp. en -10 som rauland har. Jeg har aldri hatt dunpose før, så vet ikke hva man burde se etter. I et hav av poser søker jeg litt veiledning hær og håper noen har noen gode råd. Mvh Emil
 4. emilaleksander

  Bra bomulls jakke.

  Jeg har så langt brukt denne jakka til skogs, på fjell, byturer og på ski, sommer og vinter. Har brukt den mye, og den viser ingen tegn til slitasje. Liker følelsen kontra skalljakke/goretex. Puster godt å føles veldig lett på. Tåler ikke no serlig regn, noen uker etter impregnering. Syntes dette var en kjedelig jobb. Jeg bruker skogsø jakka når jeg ikke bruker min arcteryx alpha sv. Med disse fyller jeg alt av mitt behov. Storfornøyd med fjelreven denne gang.
 5. emilaleksander

  Billige og gode skalljakker!

  Tusen rakk for alle svar! Blir å vente til slutten av sesongen nå å kline til på et tilbud i butikk.
 6. emilaleksander

  Billige og gode skalljakker!

  Er det noen som har et skalljakke forslag til en student? Skulle gjerne kjøpt arcteryx jakke siden jeg hører mye bra om de. Men til meg blir det for dyrt. Skal brukes hverdags, å lettere turer i skog og fjell. Må ikke puste men er pluss. Ikke over 2000,- kr Kan man finne noe bra på ebay? Mvh Emil Jacobsen
 7. emilaleksander

  Kompass Spørsmål

  Takk for alle svar! Blir så jeg kjøper Silva Expedition (http://www.fjellsport.no/silva-expedition-kompass.html) Forhåpentlig siste kompasset jeg kjøper, med tanke på at det skal være "Kvalitet" Kanskje jeg en vakker dag bestemmer meg for å gå over en av polene. Da er det ikke nytt kompass det står på
 8. emilaleksander

  Kompass Spørsmål

  Kan noen fortelle meg forskjellen på et billig å dyrt kompass( 150 - 600kr) Hva er det man betaler 450,- ekstra for?
 9. emilaleksander

  Bra bomulls jakke.

  Det skal jeg!
 10. emilaleksander

  Valg av stang og snelle til ferskvannfiske

  Kan man kaste litt tyngre en 12g med Guideline stanga?
 11. emilaleksander

  Hvilken bekledning på fjellet?

  Takk får alle svar! Har falt til ro med bommuls jakke(skogsø g-1000) Er det noen som har anbefalinger på rengn-sett/jakke? Hva er det man skal se etter, Bør det "puste" ? Leste på et emne på forumet hær fra 09 at The North Face venture er bra.att Er det forttsatt et godt kjøp?
 12. emilaleksander

  Bra bomulls jakke.

  Tusen takk får svar! Da ble det Skogsø jakka som er kjempe fin til mitt buk. Syntes denne jakka var behagelig. Anbefales.
 13. emilaleksander

  Bra bomulls jakke.

  Hei! Skal kjøpe min første anojakke, skal brukes primært på fjellturer vår/sommer/høst å lurer derfor om noen på dette forumet har prøvd og vill anbefale noen av følgende jakker. Klättermusen Einride 2.0 http://www.fjellspor...t-m-s-sort.html Fjellreven Sarek Jakke http://www.fjellreve...-367-c-148.aspx Fjellreven Skogsö Jacket http://www.fjellreve...1784-c-148.aspx Er ikke noe ekspert, men er det noe forskjell på disse jakkene? Takker får alle svar.
 14. emilaleksander

  Hvilken bekledning på fjellet?

  Ok, nå skjønner jeg litt mere. Er det dumt å velge bort skalljakka over en vind/anojakke sammen med en fjellduk?
 15. emilaleksander

  Hvilken bekledning på fjellet?

  Rettelse. Han sa Softshell. Hva er windbreaker? Dunjakke, som vinterjakke?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.