Gå til innhold
 • Bli medlem

Megalomania

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Megalomania

Nylige profilbesøk

602 profilvisninger
 1. Hei, Har nå lenge hatt lyst på et nytt telt til bruk i fjellet. Har sittet å sett på flere varianter og omtaler av diverse telt på nettet, men blir så usikker på hva man burde gå for. Jeg drar mye alene på fisketurer i fjellet så jeg tenkte kanskje helsport fjellheimen sin serie kunne vært aktuelt? Har blitt litt fristet å kjøpe denne ''superlight'' utgaven men det virker så spinkelt. Noen som har anbefalninger for hva jeg burde gå for? takker for alle svar..
 2. Hei, Er ute etter en dagstursekk for som passer godt til vandring i fjell og oppbevaring av fiskeutstyr. Sitter å ser på diverse tester men ser det er fort gjort å gå seg vill. Sekken jeg hadde tidligere var en Hagløfs tight pro XL, og var veldig slitesterk helt til glidelåsen tok kveld. Lurer på hva slags merker man burde se etter. Er faktisk litt usikker på antall liter min tidligere sekk rommer, så derfor spør jeg hvor stor sekk vil jeg normalt ha behov for?
 3. Hei.. Ser skittfiske har sommersalg og de la blant annet ut et telt jeg var litt interessert i. Noen som har noen erfaringer? evt med merke? [Hidden Content]
 4. Jeg kjøpte nye vadere fra Skittfiske.no ( [Hidden Content] ) Brukt de 2 ganger i ferskvann og 1 gang i saltvann. Da jeg vadet sist kjente jeg hade jeg hadde blitt litt våt på høyre fot fra ankelen og nedover. Hvordan skal jeg gå fram? Fikk med lappesaker. eller burde jeg sende den inn igjen? Har ikke skrapet den borti noe steiner. syns det var dårlig at de gikk så fort i stykker.
 5. Megalomania

  Hvilke vadere?

  Hei. Tenkt å invistere i vadere men va usikker på hvordan Så de hadde flere vadepakker på skittfiske under ''supertilbud'' Noen som her erfaring med disse merkene eller vet om noe bra til lignende pris? Kinetic: [Hidden Content] Scierra: [Hidden Content]
 6. Har desverre allerede kjøpt:P Ble str: 44 Par spørsmål.. Jeg kjøpte nettopp disse skoene med denne impregneringen samt vanlig svart skokrem (bilde) Hvordan og hvor ofte burde jeg behandle skoene? Skal jeg spraye de først eller smøre med kremen først? Vil gjerne ha tips slik jeg blir litt klokere.
 7. Jeg prøvde størrelse 43, men det var litt trangt. venter på større størrelse skal komme inn på lageret. vil prøve de først med rett type. takker for svar
 8. Har Beast Master STC 3-14g 180/210 Snelle Exage 1000RC Meeeget fornøyd. Faktisk brukt denne lille stanga til sjøøret på opptil nesten 2kilo. Dritgøy! 4-delt, kommer i en liten tube. Praktisk!
 9. Megalomania

  La Sportivia

  Hei, Lurte på om noen som hadde noen kunnskap til denne type sko? [Hidden Content] Har meget lyst på den. Var å prøvde den på butikken og var en meeeget lett sko. Er da ute etter en høy sko som jeg kan bruke på fisketurer, gå i myrer, elver, ellers på tur.
 10. Fikk den i posten idag, Åpnet den og dette var mitt første kokeapparat. Det første som slo meg var at den var utrolig liten og meeeget lett. Samt flaska bare var liten og søt. Kjørte 4-Takts miljøbensin på den. Funket bra, bråkert ikke noe særlig heller. Fikk en fin veske med samt multitool, vindskjermer og 3 forskjellige dyser. Anbefales hvis det er liten vekt i sekken du vil ha.
 11. Hei, Har begynt å gå en del på turer å trurene begynner å bli litt lengre. Trenger nå en sekk som fint kan brukes på en helgetur i vilmarka. Tipper 80 L burde holde? bare lurte på om noen hadde tips til en rimelig bra sekk til rundt 1000-2000 kr? Har selv liten erfaring med sekker. Hvordan merke er det jeg bude gå for? Liker Arteryx, men virker som man betaler en høyere sum bare fordi logoen deres er på. Også hørt de er litt vanskelig å ha med å gjøre når det gjelder garantier. Noen forslag? handler vanligvis fra komplettfritid.no og XXL.no
 12. Hei, Har bestemt meg for å invistere i et kokeapparat men ble da usikker på hvordan. Har sett litt på XXL.no da prisene der er veldig lave iforhold til hva de er på en vanlig sportsbutikk. Men hvilke av disse er egentlig best og er forksjell på? Linker: [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content]
 13. Hei... Har Lyst på en stang og snelle jeg kan fiske sjøørret og laks i havet / ferskvann. Tenkte litt på forcemaster men har null peiling på hvilken slukvekt osv jeg burde ha. Noe rundt 7-25g ellers? Har ikke lyst å bruke så mye mere enn 2000-2500. Det må være en stang som blir morsom å fiske med, ikke noe tungt og stort. Kom gjerne med forslag:)
 14. Megalomania

  Fikse Fiskestang

  Hei.. Festet den ene delen av stanga litt godt fast i den andre så når jeg drog den av kom hele den delen av stanga av. Jeg kan godt sette den ned igjen men den sitter ikke så godt fast lenger. Noen tips hva slags lim som produsenten bruker eller andre forslag?
 15. Snella er utrolig liten. tror ikke det er så mye er plass til enn 60 meter på den.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.