Gå til innhold

akselwee

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om akselwee

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Rydding i boden så selger unna litt diverse. Ikke vær redd for og gi bud.:) Ally kano 15.5(?), 470cm lang 82cm bred. Følgermed en åre og pakksekk. Pris 6500. Lite brukt exped synmat lite 5 M pris 500. 183x52x5cm 655gram R-verdi 3.9 Lite brukt og hel, ren og pen mammut/ajungilak alpine winter. Pris 700 1390gram Lengde 195 Komfort -8 til -2 avhengig av person. Biolite med grill pris 500. Climbing technology alpine up selges uten karabiner. Pris 350, Assisterendetaubrems for enkel og halvtau. Veldig lite brukt. Lite brukt edelrid microjul 6.9-8.9 pris 150 Dette ligger også ute på finn.no. legger ved link under. Tingene kan hentes i Lommedalen/Bærum eller sendes. https://www.finn.no/158158161 mammut https://www.finn.no/157145035 Ally https://www.finn.no/158151487 exped https://www.finn.no/153246977 click up https://www.finn.no/154367920 edelrid
 2. Takk for gode svar! Tok en dysenål og rensa i bånn av del 13 på bildet i linken. Det gjorde utslaget og nå fyra den tvert og går helt perfekt og blir med rett ut på tur! Takk for hjelpen! =) https://www.appliancefactoryparts.com/camping/coleman/m550b725.html
 3. Hei, har nettopp skaffa meg en coleman 550b/peak 1. Helte ut gammal bensin/parafin og har hatt på alkylatbensin og bytta til coleman fuel generator. Nå har jeg trøbbel med og fyre den, det bygger trykk og gasser ut men høres ut som det bare kommer luft og ikke noe gass. Får den til og tenne litt iblant ved og vende litt på den så det nok renner ut noe væske men så stopper den. Har prøvd og forvarme også men ingen forskjell. Har noen forslag til hva som kan være problemet?
 4. Ai takk for tipset, har en radius 21 jeg fant på loppemarked så det samme gjelder kanskje for den da.
 5. Flott, takker for svar! Blir nok godt brukt framover denne, veldig lettvint i bruk!
 6. Takker for svar, fyra den på alkylatbensin og den brant jevnt og fint, kom en liten stikkflamme fra tanklokket etterhvert og fra ventilen, klippa til en gummipakning til tanklokket og det problemet var løst men har noen peiling på hva slags pakning man kan bruke til ventilen? Brennern var veldig enkel og grei og bruke!
 7. Hei, har prøvd og søke men ikke funnet noe. Har akkuratt fått en primus fra onkeln min som jeg ikke finner noe særlig informasjon på. Det er en sievert campus 3, benzoline. Er det noen som vet om denne kan kjøres på parafin eller om det kun er miljøbensin/alkylat som er drivstoffet som gjelder? Om behjelpelig kan jeg legge opp noen bilder seinere. Den ligner litt på svea 123 men er nok smalere og høyere.
 8. Litt gammel tråd men kan opplyse om en liten variant av nordmarka classic som går halveis på langs og tvers. Vi tok starten på Mylla tirsdag klokken 17 i regn og vind, kano med 2 folk og hund og fulgte ruta som vanlig helt til sandungen, her padla vi vesle sandungen før vi trilla videre (5km) til Kringla(drikkevann) og Svarten og opp til vesleflåtan. Deretter storflåtan og avslutta turen på Damtjern. Gps sporet ga ca. 5 mil med litt frem og tilbake bæring. Avslutta torsdag klokka 12. Turen er nok grei med tidlig start og en overnatting om været er samarbeidsvillig. Vi hadde kraftig vind og bølger over kanoen på flere av vannene og fredag kveld/natt/formiddag lot seg ikke padle pga. Kraftig vind. Kjempefin tur og spesiellt fint rundt Skarvvatnet, Buvatn og Pershusvannet!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.