Gå til innhold
 • Bli medlem

akselwee

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om akselwee

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. I manualen viste de tilsvarende hillebergstrammerne så lurer på hvorfor de har gått bort ifra det. Men det blir nok og bytte de eller så ender jeg med klemknute hver gang. Tålmodigheten holder ikke til eBay nå så får krype til en sportsbutikk tenker jeg!
 2. Hei! Av alle ting man ikke skal forstå så sliter jeg med og skjønne hvordan denne bardunstrammeren fungerer.... Har prøvd og tre den på forskjellige måter men ingen føles helt sikre ut... Det eneste som står på den er "flex" og "16". Teltet er forøvrig Jack wolfskin exolight 3. Takker for svar!
 3. Takk for gode svar! Tok en dysenål og rensa i bånn av del 13 på bildet i linken. Det gjorde utslaget og nå fyra den tvert og går helt perfekt og blir med rett ut på tur! Takk for hjelpen! =) [Hidden Content]
 4. Hei, har nettopp skaffa meg en coleman 550b/peak 1. Helte ut gammal bensin/parafin og har hatt på alkylatbensin og bytta til coleman fuel generator. Nå har jeg trøbbel med og fyre den, det bygger trykk og gasser ut men høres ut som det bare kommer luft og ikke noe gass. Får den til og tenne litt iblant ved og vende litt på den så det nok renner ut noe væske men så stopper den. Har prøvd og forvarme også men ingen forskjell. Har noen forslag til hva som kan være problemet?
 5. Ai takk for tipset, har en radius 21 jeg fant på loppemarked så det samme gjelder kanskje for den da.
 6. Flott, takker for svar! Blir nok godt brukt framover denne, veldig lettvint i bruk!
 7. Takker for svar, fyra den på alkylatbensin og den brant jevnt og fint, kom en liten stikkflamme fra tanklokket etterhvert og fra ventilen, klippa til en gummipakning til tanklokket og det problemet var løst men har noen peiling på hva slags pakning man kan bruke til ventilen? Brennern var veldig enkel og grei og bruke!
 8. Hei, har prøvd og søke men ikke funnet noe. Har akkuratt fått en primus fra onkeln min som jeg ikke finner noe særlig informasjon på. Det er en sievert campus 3, benzoline. Er det noen som vet om denne kan kjøres på parafin eller om det kun er miljøbensin/alkylat som er drivstoffet som gjelder? Om behjelpelig kan jeg legge opp noen bilder seinere. Den ligner litt på svea 123 men er nok smalere og høyere.
 9. Litt gammel tråd men kan opplyse om en liten variant av nordmarka classic som går halveis på langs og tvers. Vi tok starten på Mylla tirsdag klokken 17 i regn og vind, kano med 2 folk og hund og fulgte ruta som vanlig helt til sandungen, her padla vi vesle sandungen før vi trilla videre (5km) til Kringla(drikkevann) og Svarten og opp til vesleflåtan. Deretter storflåtan og avslutta turen på Damtjern. Gps sporet ga ca. 5 mil med litt frem og tilbake bæring. Avslutta torsdag klokka 12. Turen er nok grei med tidlig start og en overnatting om været er samarbeidsvillig. Vi hadde kraftig vind o
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.