Gå til innhold
 • Bli medlem

camomilla

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har sett en del på telt og endte opp med Hilleberg Nallo2. Så også på Akto og Unna, men ville ha et tomannstelt siden jeg tror jeg får brukt dette mer enn et enmannstelt. Har nettopp fått teltet mitt, men ikke fått brukt det enda. Ser frem til det blir sesong for det!
 2. Hos Oslo Sportslager har de en fjellskipakke med Rago skien. Jeg har selv vært der og kjøpt dette, men har ikke fått prøvd de enda dessverre. Når det gjelder kommentar fra knutis om at skiene er for kraftige og ikke passer for lette personer spurte jeg om nettopp dette på Sportslageret og de sa at det ikke var sant. De kunne finne ski med riktig spenn til lette personer også. En av de som jobbet der hadde selv Sondre skien og mente disse var alt for myke, og at Åsnes generelt lagde litt for myke ski. Så om du skulle velge Rago, bare sørg for at du får testet spennet i skiene før du kjøper
 3. Ingen som føler seg kallet til å skrive litt om valg av bindinger?
 4. Jeg skal også kjøpe fjellski, og det blir Åsnes på meg også. Men jeg kjøper nok Sondre, da Rago ikke anbefales for lette jenter. Noen som har erfaring med disse skiene? Om man skal ha Alfa sko, noe jeg gjerne vil da jeg bare har positive erfaringer med fjellskoene til Alfa må man velge Salomon sine SNS bindinger (BC). Hvordan er disse i forhold til Rottefella sine BC bindinger? Og bør man ha manuell eller autobindinger (for både Rottefella og Salomon)?
 5. Ja, der var den ja. Klarte ikke å finne den selv jeg. Så det blir ikke noe MSR telt på meg hvertfall. Kommer til å gå for et Hilleberg, selv om de er dyre. Men får kjøpt det i USA av en som skal reise over der snart, så da er prisen betraktelig lavere. Så da må jeg bare bestemme meg for om det blir Akto eller Nallo.
 6. Leste en test på blant annet dette teltet i Fjell og Vidde fra, og mener å huske at det var litt klønete i bruk. Får finne frem dette bladet og lese på nytt tror jeg.
 7. Foreløpig trenger ikke jeg noe 4 sesongers telt, og jeg må ha et telt som er lettest mulig, samtidig enkelt og greit å sette opp. Så valget står nok mellom Akto eller Nallo. Akto er vel det desidert letteste, og litt billigere enn Nallo. Samtidig tror jeg altså at jeg har litt større glede av Nallo i fremtiden. Unna er litt for tungt til å bare være enmannstelt. Åh, valgets kvaler altså!
 8. Om jeg likevel skal bære med meg rundt 2 kilo ville jeg heller kjøpt Nallo2 kanskje. Noen andre med erfaringer her?
 9. Jeg har også sett på enmannstelt, men lurer på om jeg får litt mer for pengene med et tomannstelt, at jeg får mer glede ut av dette i fremtiden. Hvorfor ville du valgt Unna og ikke Akto? Akto (1,5kg) er jo mye lettere enn Unna?
 10. 3,5 kg for et telt når jeg skal bære det alene er alt for mye. Jeg vil helst ikke over noe særlig mer enn 2 kg da jeg skal gå alene i tre-fire uker med telt.
 11. Jeg skal også kjøpe meg telt, nå i aller nærmeste fremtid, så om noen har noen anbefalinger her tas de veldig gjerne i mot. I motsetning til trådstarter vurderer jeg å ta meg råd til å kjøpe Hilleberg eller Helsport. Har også sett på Fjellräven. Det er viktig for meg at vekten er lav da jeg skal bære med meg dette teltet alene. Har vurdert å kjøpe enmannstelt, men tror at nytten ved å kjøpe et tomannstelt er litt større.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.