Gå til innhold
 • Bli medlem

Rob1

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rob1

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har ikke prøvd noe som helst, første gang jeg kjøper noe slikt. Har du link til slike produkter?
 2. Hei Kanskje litt utenom det vanlige, men jeg trenger et liggeunderlag og en sovepose som er lett og tar lite plass, som mest sannsynlig kun blir brukt innendørs(Skole, hytte osv). Skal pakkes i koffert som går som håndbagasje på fly, så må få plass sammen med andre essensielle ting for en helg/langhelg. Helst ikke så veldig dyrt, selv om jeg ikke vil ha syntetisk fyll. Dette er vel tyngre og ikke like lett å pakke tett heller? Ettersom det er innendørs trenger det ikke å holde på så veldig mye varme heller.
 3. Hei. Mottokk et par crispi swat i posten i går, men sendte de like kjapt i retur.. Som forventet var de for smal for min fot, og de var ikke noe behagelige. Nå er jeg ute etter en lignende type sko. Må ha samme egenskaper som crispi swat. Ønsker å kunne gå på fjellturer(sti for det meste) men også kunne gå på butikken med dem på en dag med feks mye snø eller slaps. En allsidig sko. Bærer ikke tung pakning men dersom jeg skulle gjøre det burde det ikke verdens undergang. Noen som har forslag?
 4. Rob1

  Kjøp av tur/fjellsko

  Er en sko jeg skal kunne bruke mye.. Kanskje best å finne en annen sko da
 5. Rob1

  Kjøp av tur/fjellsko

  Har alle crispi sine sko samme passform? Prøvde et annet par fra crispi, husker ikke hva det het, prøvde str 42, og de føltes utrolig lang ut, men var litt for trang i bredden. Kanskje crispi swat ikke er så lur da? har sett at flere sier at alfa sine sko er litt bredere, kansje det er lurest å prøve dem? jeg må bestille fra nett uansett, så det kan kanskje være verdt det å prøve swat først så kanskje bytte dem?
 6. Rob1

  Kjøp av turbukse

  Hva er Dri3 fra norrøna? er det ala det samme som gore-tex og dermizax? Sliter litt med å finne noe som jeg liker utseendemessig.. De fleste bukser ser jo ut som vanlig oljehyr.. Kan strekke med til 2500 dersom noen vet om noen gore-tex/dermizax/dri3/whatever bukser som ser bra ut også! Er det en fordel med et slikt netting lag på innsiden av buksa? Tenker man slipper at den blir så klam rett på huden
 7. Rob1

  Kjøp av tur/fjellsko

  Takk for svar Hvilke typer sokker er det å anbefale? Er det raggsokker det går i eller er det høyteknologiske-fukt-transporterende-superduper-sokker? Forskjell sommer og vinter? Gikk i raggsokker hele året jeg i forsvaret, men så er jo m77 en tynn enkel skinnfille
 8. Rob1

  Kjøp av tur/fjellsko

  Har overlevd med m77 i det meste av terreng, Var egentlig bare ute etter en oppgradering, men å fremdeles ha noen sko som er lette og ikke alt for stive, hvis du skjønner. Er ikke i forsvaret per i dag, så noe strid i bebygd område blir det nokk ikke, spasertur derimot
 9. Rob1

  Kjøp av tur/fjellsko

  Hei. Har lyst å kjøpe meg noen solide tur/fjellsko, som kan brukes i all slags vær, både sommer og vinter. Har forelska meg litt i crispi swat, men har ikke prøvd dem så vet ikke hvordan de passer. (Må bestille fra nett) Noen som har forslag til andre lignende sko? Eventuelt hvis crispi swat er å anbefale, er jeg ikke sen med å bestille dem. Vil ha høye sko så jeg faktisk kan gå i sørpe/myr uten å fylle dem med vann.
 10. Rob1

  Kjøp av turbukse

  Hei. Tenkte å kjøpe meg en bukse som kan brukes både sommer og vinter og alt i mellom, i alt slags vær.(Må selvfølgelig regulere med ull/netting) Tenkte på max kr 2000, men kan gå litt over. Noen som har forslag? Håpet på noe fra norrøna, men goretex er vell veldig dyrt fra dem. Finnes det noe tilsvarende goretex?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.