Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

 1. ost

  ost

  +Blogger og sponsor


  • Poeng

   2

  • Innholdsteller

   1 549


 2. lilleauren

  lilleauren

  Aktiv medlem


  • Poeng

   2

  • Innholdsteller

   8


 3. Nikke

  Nikke

  Aktiv medlem


  • Poeng

   2

  • Innholdsteller

   645


 4. Skogens Stønn

  Skogens Stønn

  +Støttemedlem


  • Poeng

   1

  • Innholdsteller

   894


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 08. april 2021 i Video Comments

 1. Vi har nok misforstått den regelen rundt barn, men det er nå endret for kanalen. For de som har abonnert men ikke får til å huke av på bjella så må dere av-abonnere, abonnere igjen og så skal det nå gå fint å huke av på bjella. Tusen takk for feedback @ost
  2 poeng
 2. ost

  ESCAPE THE PANDEMIC SERIES TRAILER

  Hvor er konkurransen? På YT-kanalen deres er "innhold for barn" aktivert. Er det med vilje? Innstillingene på YT slik at jeg som abonnerer ikke kan trykke på alarmbjella for å få varsel om mye innlegg eller like en film fordi "innhold for barn" er aktivert.
  1 poeng
 3. geirivarj

  Reisadalen 2020

  Flott video! Har selv planer om å utforske mer av Reisadalen og nasjonalparken i framtida. Samt padle ned elva i packraft.
  1 poeng
 4. Nikke

  Birtedalen juni, 2020

  Tusen takk. Ja det var meg :-). Kjente igjen brukernavnet ditt med en gang jeg så det ;-). Prøv heller å finn et vettig review av Hexpeak og Minipeak teltene på Youtube og spør i kommentarfeltet om det du lurer på. Flere er flinke til å svare. Hvis jeg ikke tar feil så er dette polyester telt, ikke nylon. En liten ulempe er kanskje litt økt vekt, men en fordel kan være at duken ikke strekker seg i våt vær.
  1 poeng
 5. Må moderere meg litt. "smått modifisert" passer bedre😅. Dette er en Pyramide konstruksjon fra produsenten "Flame's creed". Etter mange år på tur til alle årstider, både under og over tregrensa, så er det noen praktiske løsninger som er et "must" for min del. Først at barduner kan rulles opp og festes ved hempen sin. For "bardunspagetti" er jeg ferdig med. Det andre viktige punktet er at innerteltet sitter godt og stramt festet til ytterteltet. Slappe vegger i innerteltet er upraktisk i et i utgangspunktet lite telt. For det tredje at hele teltet settes opp i et. Ingen av de overståe
  1 poeng
 6. ost

  Birtedalen juni, 2020

  Flott film, og god stemningsrapport. Er det HMG pyramid 2 du har som telt?
  1 poeng
 7. Etter en god del testing for en stund siden kom jeg fram til akkurat samme konklusjon for turer der jeg skal bevege meg hele dagen hver dag over lengre tid. Kanskje kunne det fungert om jeg skulle ligget i ro, men jeg har prøvd det også en gang uten særlig vellykket resultat. Min anbefaling er å teste ut før man drar på tur for å være sikker på at opplegget man har tenkt å prøve faktisk virker i praksis. Som minimum: Tøm alt utstyr for strøm og se hvor lang tid det tar å lade det opp igjen. ;-)
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.