Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg går i fjellet, og det gjør jeg ofte, fisker jeg mye, og det blir en del ørret og harr i løpet av året. Etterhvert som jeg blir mer kjent i vassdragene og en bedre fisker (håper jeg) hender det at det slenger fisk som er såpass store at det det er mer aktuelt å filetere dem enn å legge dem hel i steikepanna eller røykeovnen. Jeg er ganske dårlig på filetering (var elendig i sløyd også :shock: ), men har trøstet meg med at jeg har for dårlig kniv - noe som er sant. Så derfor: Noen som sitter med gode tips om egnet kniv: type/merke etc?

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.