Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,
Driver å spikker litt bestikk som jeg skal ha i tursekken.
Jeg har tidligere oljet ferdige produkter med olivenolje (vet at det ikke er ultimat), men på det nye settet med bestikk har jeg lyst til å lage alt jeg trenger fra bånn.
Så da kommer spørsmålet. Er det noen her som har erfaring med å bruke bjørkeolje på spikkeprodukter man skal spise av? Vet man kan smøre det utvortes til medisinsk forbruk, men vet ikke hvor sunt det er å bruke det på bestikk.
Er det noen som har erfaring med dette?

På forhånd takk!

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.