TurIskogOgMark Skrevet 24. mai 2016 Skrevet 24. mai 2016 Hei, Driver å spikker litt bestikk som jeg skal ha i tursekken. Jeg har tidligere oljet ferdige produkter med olivenolje (vet at det ikke er ultimat), men på det nye settet med bestikk har jeg lyst til å lage alt jeg trenger fra bånn. Så da kommer spørsmålet. Er det noen her som har erfaring med å bruke bjørkeolje på spikkeprodukter man skal spise av? Vet man kan smøre det utvortes til medisinsk forbruk, men vet ikke hvor sunt det er å bruke det på bestikk. Er det noen som har erfaring med dette? På forhånd takk!
Prebb Skrevet 24. mai 2016 Skrevet 24. mai 2016 Ingen erfaring dessverre, men skjærebrett smøres gjerne inn med mineralolje. Dette er helt ufarlig å få i seg, og det harskner ikke. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå