Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg går turer hytte til hytte eller flere dager i telt synes jeg det er veldig greit å kunne kvitte seg med tom emballasje underveis. Derfor utgår hermetikk og metalltuber. Noen som har tips til godt pålegg (gjerne smørbart) som holder seg minst 4-5 dager i brennbar emballasje ? I tillegg til de opplagte oppskjærte ost og kjøttpålegg kommer jeg i farta på de små plastboksene med ulike kyllingsalater osv. + smøreost på boks. Har foreløpig ikke funnet makrell i tomat eller god leverpostei på plastboks.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.