Gå til innhold
  • Bli medlem

Pålegg i brennbar emballasje


Lofoten-Møring

Anbefalte innlegg

Når jeg går turer hytte til hytte eller flere dager i telt synes jeg det er veldig greit å kunne kvitte seg med tom emballasje underveis. Derfor utgår hermetikk og metalltuber. Noen som har tips til godt pålegg (gjerne smørbart) som holder seg minst 4-5 dager i brennbar emballasje ? I tillegg til de opplagte oppskjærte ost og kjøttpålegg kommer jeg i farta på de små plastboksene med ulike kyllingsalater osv. + smøreost på boks. Har foreløpig ikke funnet makrell i tomat eller god leverpostei på plastboks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.