Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Skal på langtur og bruker frysetørket mat fra Adventure food, Mountain house og REAL som middagsmat. Tidligere har jeg brukt kun REAL, og jeg har da tømt innholdet over i brødposer og laget maten i en boks istedenfor i posen. Dette er for å slippe de søppelet som følger med på en REAL pose, som tar mye plass og ikke minst er litt uhåndteerlig i pulken etterhvert.

 

Har aldri gjort dette med mat fra de to andre leverandørene, men vet at de har en "oksygenpose" oppi posene. Blir maten dårlig når det kommer luft til? Noen som har erfaringer eller tanker rundt dette?

Annonse
Skrevet

Luft reduserer nok holdbarheten noe, men jeg vil tro den er holdbar i lang tid også i brødposer. Pass bare på at det ikke kommer fukt i posen. Bruk gjerne ziplock-poser og press ut så mye luft du kan før du lukker posen. Jeg ville ikke bekymre meg, frysetørket mat holder lenge.

  • Liker 1
Skrevet

Vet ihvertfall at de som går lengre ruter i USA pleier å ompakke mountain house i små ziplock poser beregenet for frysing (fryseposer er litt kraftigere enn matpakkeposer og tåler også varme bedre om du varmer det opp i posen). Skal du sende mat til depot kan det kanskje være greit å sende i originalpakning for sikkerthetsskyld og bare sende med ziplock poser og pakke om på stedet, da blir det jo maks et par uker i ziplock poser avhengig av etappelengde.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.