Overs Skrevet 11. oktober 2012 Skrevet 11. oktober 2012 Hei, Var litt uheldig i koking av elgskalle, delte seg i 2. Hva slags lim er det lurt å brukepå dette??
REs Skrevet 13. oktober 2012 Skrevet 13. oktober 2012 Hvis det er rent tørt bein så kan du bruke en komposit lim eller tokomponent epoxi. Best kjent er vel Aralditt. Dette er herdeplast som vanligvis limer alt. Hos noen typer kan du oppleve at herde-prosessen aldri stopper helt opp og etter en tid blir limen sprø og heft-egenskapene forringes noe. Dette kan du motvirke med å bruke litt for mye herder i blandingen. Da blir ofte lime litt seigt i stedet for å bli sprøtt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå