Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Liker godt å lage havregrøt på turer, men er laktoseintolerant. Går forsåvidt greit med vanlig melkepulver på korte turer.

Men skulle gjerne hatt melkepulver av typen ris, havre, soya eller lignende, slik som i kartong. Grøt med f.eks havremelk er knallgodt, og gir ikke minst mer energi og næring enn grøt av vann.

Vet at bakebransjen bruker forskjellige pulver i spesialbakst, men har aldri sett noe sånt til salgs i butikkene. Noen som vet?

Annonse
Skrevet

men personlig er jeg skeptisk til palmefett, men skulle fungere som melk.

Er baker og vi bruker ikke noe melk i gjærbakst, for å lage krem brukes soyafløte

Skrevet
men personlig er jeg skeptisk til palmefett, men skulle fungere som melk.

Er baker og vi bruker ikke noe melk i gjærbakst, for å lage krem brukes soyafløte

Hva er galt med palmefett? Ser det går igjen i flere produkter.

Skrevet

palmefett/olje er herdet fett (transfett), ikke sunt fett.

Selv om palmefett ikke er herdet er det ikke av det suneste fettet som er på makede.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.