Jump to content

Sikker fangst?


josoder

Recommended Posts

Nå har jeg gjort flere forsøk på å ta med guttungen på fisketur til Vansjø. Hver gang har vi kommet like tomhendt hjem. Min anseelse som fiske-pappa står i fare :?, og jeg må ut og søke hjelp. Neste fisketur MÅ det bli fangst, uansett art og størrelse.

Er det noen som kan dele tips om hvor i Vansjø-området vi bør dra? Det må være landbasert, da vi ikke har tilgang til båt i Vansjø. Vi sogner til den nordlige delen av Vansjø (Rødsund, Mosseelva osv).

Tips til andre fangstsikre fiskesteder i Follo eller Nordlige Østfold tas også gjerne imot.

Mulig jeg her spør etter ting folk helst ikke vil dele i åpent forum, men jeg håper noen ser problemet og kan være behjelpelig på et eller annet vis.

mvh Jørn Søderholm

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Nå er jeg 100% ukjent i Vansjø og området, men om det finnes åbbor og mort så skal mark og dupp/søkke gjøre susen hver gang! Er det noen odder som stikker ut som man kan fiske fra? Gå dit. Du får dekket et mye større område fra samme sted enn hvis strandlinja er helt rak. Handler bare om å ordne litt bedre statistikk for deg selv.

Når det er sagt så vil jeg sterkt anbefale å dra på tur for turens skyld og ikke bare fangsten. Krever ikke så mye, men kanskje ta med en minigrill e.l. Fangsten er en bonus på turen. Prikken over i-en. Telttur kanskje? Fiske utover natta? Mye fisk kommer inn mot land når sola har gått ned. Det hjelper kanskje å lokke fisken inn med for? Hvertfall på mort og åbbor (og karpefisk generelt). En boks med mais gjør ofte susen her. Hiv uti en håndfull. Fyr opp minigrillen, dvs la foringa virke litt før dere begnner å fiske. Så.... mark og dupp/søkke i retning der du foret med mais. Kan også bruke maiskorn på kroken. Triks i Ludo er lov :roll: Og blir dette en suksess, så da kan det være den vanlige konkurransn med størst, mest, minst fisk.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy