Gå til innhold
  • Bli medlem

runemann

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av runemann

  1. Ja, jeg kjøpte den. Er ikke ofte man kom over så gode tilbud. Haha skulle stå minimumstemperatur 😂
  2. Ja, jeg er smalskuldret. Jeg bestilte soveposen så får jeg heller returnere den om den kjennes for stor ut. Personlig liker jeg litt romslige soveposer, men det blir jo som sagt mer luft å varme opp og det er jo ikke noe sjakktrekk på vinteren.
  3. Jeg er 1.82 cm høy og tynn. Maks temp ute jeg kommer til å sove ute i er 15 kuldegrader, men jeg er frostpinne så den soveposen passer meg kanskje likevel?
  4. Takk for mange gode svar 👍 Dunsoveposer er vel dyrere enn syntetisk, men er kanskje verdt penga.
  5. Hei, Jeg tenker å kjøpe ny vintersovepose og lurer på for første gang å kjøpe dunsovepose. Så lurer på om noen har erfaring med hva slags type sovepose som er best til vinter OG sove under åpen himmel. Jeg tenkte selv at dunsovepose var bedre ettersom den skal være varmere og er lettere (etter det jeg har hørt) noe som gjør at totalvekta i sekken blir litt mindre enn med syntetisk. Men på den annen side så pleier det å bli litt rim på natta og da vil vel soveposen fort bli våt og da mister de mye av isolasjonsevnen mener jeg å ha lest. Noen med erfaring å sove ute på vinteren uten telt? Hva bruker dere?
  6. Takk alle sammen for gode svar og lenker, det var til stor hjelp .
  7. Hei! Lurer på hva andre kanopadlere bruker for å beskytte tekniske dubeditter som kamera o.l. under kanoturen. Jeg liker å ha med meg kamera på tur, men har ingen fullgod løsning på hvordan beskytte det mot det "våte element" om uhellet skulle være ute og både jeg og kamera havner uti vannet. Finnes det noen skikkelige plastposer bergnet på å beskytte f.eks. et kamera. Legg gjerne til linker til butikker eller produkter på nettet. Takk for alle tips som måtte komme!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.