Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellogtur

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fjellogtur

  1. Jeg kjøpte skin savers som jeg kuttet opp slik at jeg hadde mellomlegg til alle kortfellene mine. Funka bra! https://www.oslosportslager.no/produkt/g3-skin-savers-fellemellomlegg-140-mm-x-200-cm-38958.aspx
  2. Hei, Vi er to stykker som skal på en måneds skitur på Svalbard, i Mars/ April 2015. Vi skal utenfor forvaltningsområde 10, og trenger SAR forsikring. Sysselmannen har fastsatt forsikringssum til kr 125 000. Er det noen som har tips til hva som er billigste måte å kjøpe en slik forsikring på ? Hvilke forsikringsselskaper bør vi forespørre? Setter stor pris på tips !
  3. Vet noen om det finnes en gore- tex salopette bukse med hel glidelås i sidene som er dekket av en klaff, unntatt Klattermusen Freke ? Jeg er lei av "vanntette" bukser som ikke har vanntette glidelåser, og jeg vil ha med klaff for ekstra sikkerhet.
  4. Hei, Jeg og en kompis planlegger 14 dagers tur i første del av Januar, og trenger tips om hvor vi skal dra. 1. Vi skal gå med ski og pulk. 2. Vi ønsker mulighet for bålfyring (barskog), ihvertfall på deler av turen. 3. Det må være muligheter for rypejakt. 4. Ikke lenger nord enn tilogmed Lierne i Nord- Trøndelag. Forslag mottas med stor takk !
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.