Gå til innhold
  • Bli medlem

cmax

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om cmax

  1. Takk for info. Det ante jeg ingenting om. Kanskje vi ender opp med å bære med oss ved til de første dagene:P
  2. Trenger tips til skitur i Jula av erfarne villmarkinger;) Forutsetninger: - 11 dager til rådighet. - God fysisk form, men trenger ikke å være monsteretapper. - Vil ha muligheten til bålfyring, hvertfall de første dagene, etter det spiller det ingen stor rolle. - Bor på østlandet, så desto nærmere desto bedre, men kan være i hele norge, kankje også sverige:P - Skal gå med ski og pulk. - Ønskelig med noe form for fiske. Er vel det de fleste steder, men nevner det anyway. - Turen starter og slutter på samme sted. Har tenkt på to steder. 1. Femundsmarka, med start utenfor parken for å kunne fyre bål for så å bevege seg inn i selve parken. Det er vel ikke lov å hugge noe særlig ved i selve parken? Har også lest at det kan være litt krevende å gå der i jula siden snøen som regel ikke har pakket seg enda? 2. Hardangervidda (området) har tenkt på om det er mulig og starte et sted hvor det er mulig å fyre bål, for så å komme seg inn/opp på vidda? Er absolutt ikke kjent så aner ikke. Håper dere har noen gode forslag:) Bare å spørre om det er noe jeg har glemt å nevne av viktig informasjon.
  3. Hei Her finnes hvertfall noen oppskrifter: http://www.adrenaline.no/vandre/oytun/mat/matoppskrifter.htm Hva som er godt og ikke, er vanskelig å svare på, men burde finne noe her
  4. Jeg brukte selv noe lignende denne på sykkeltur engang: http://www.gmax.no/produkt/718946%28BC_7%29/norheim-liggeunderlag-camp-luft-mpumpe/ Lite volum og liten pris. Kan være litt "glatt" å ligge på, tror ikke de tåler all verden, men inni teltet burde det gå bra.
  5. Takker for svar igjen Kan se ut til at valget faller på Femundsmarka med Elgå som startsted. (og sluttsted forøvrig) Er spent på hvordan det blir hvis gradestokken kryper ned mot 40 minus. Noen som vet hvordan fiske er der i des/jan? Og er det enklest å ordne fiskekort ved Ankomst Elgå?
  6. Takker for svar Har dere forslag på hvor i Femundsmarka? feks startsted?
  7. Jeg lurte på om noen har forslag til en vakker tur i månedsskifte des/jan? Turens varighet vil være ca 1 uke og utføres med ski og pulk. Helst ikke noe lenger nord enn Trondheim.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.