Gå til innhold
  • Bli medlem

Morten Eriksen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Morten Eriksen

  1. Har nå brukt min Ally 16.5 på 5-6 turer. Stortrives. Var redd den skulle bli for dårlig på flatt vann. Men ser at det bare er teknikk det står i. Fungerer utmerket. Også alene. Vet noen om fiskestang-holder man kan feste i Kanoen? Opplevde noe merkelig her forleden.... En kamerat og jeg padlet 1 mil i totalt stille vann. Fisken hoppet i ett rundt oss, men vi fikk null fisk... Brukte spinnere osv. Men turen var jo et eventyr for seg selv. Nå er kanoen spenst fast på taket til min gamle bil hele tiden:) Er det dumt, eller tåler den å ligge ute noen uker av gangen. Skal pakke den ned snart for å ha den med i bobilen på tur.
  2. Jeg lurer også på om det er noe bak-fram... Så på noen bilder at andre har satt setene andre veien enn hva jeg valgte. Følte man satt så nær en av tverr-stængerne da. Ellers grattis med kanoen. Har kjøpt ny ferskvanns-stang, håv og sluker/spinnere. Her er det "all in":)
  3. Da har jeg fått brukt min nye 16,5 på 5 turer. Fantastisk opplevelse:) Vi har vært to karer på 100 kg hver. En framme og en bak. Fungerer utmerket på flatt vann når vi holder rytmen. Den styrer litt "her og der" om man ikke følger med. Kunne tenkt meg litt bedre rettningsstabilitet. Når det er sagt så liker jeg bredden på den, og at den føles stabil! Når de største ørretene skulle ombord var det greit at den lå stødig.... Utrolig hvor mye 2 personer på 100 kg hver kan bevege seg i en båt.... Min opplevelse er at båten er fantastisk. Kunne tenkt meg bedre styring, men det kommer sikkert ved bedre teknikk. Å padle alene tror jeg blir en utfordring... Men skal nok klare det også. Vinden drar ganske godt i den. Men det brukte vi til vår fordel under fiskingen. Jeg ville ikke vært uten denne kanoen. Uforglemmelige opplevelser allerede.
  4. Bestemte meg for å pakke ut min nye 16,5. Fikk en kamerat med på å sette den opp. Perfekt resultat:) Hadde forventet vanskeliger jobb. Klart det gikk noe tid, men nå tror jeg det skal sitte godt. Prøver den i kveld en liten tur. Dette er morro!
  5. Hei. Det store valget.... Jeg kjøpte en ny Ally 16.5 for par dager siden. Men så leser jeg litt her på forumet om forskjellige modeller. Ble usikker på om jeg har gjort et feilt valg med 16.5. Skal benytte den på rolige vann med muligheter for utvidelse til rolige elver etterhvert. Har ikke pakket ut kanoen fra esken ennå i påvente av råd fra noen her som "vet hva det går i":) Takker for alle svar. Mh Morten Eriksen 92887600
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.