Gå til innhold
 • Bli medlem

cyrux

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cyrux

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kan dette være ett bedre alternativ til xxl sitt telt som nevnt over? [Hidden Content] [Hidden Content] Er slike telt mer krevende å sette opp? Blir hovedsakelig kun meg som setter det opp.
 2. Noen som har noen tips og råd? På forhånd takk
 3. Ser ut til at linken over ikke virker. Ny link: [Hidden Content]
 4. Noen som har erfaring med dette teltet? Har ett helsport soldalen 3 camp telt men kunne tenke meg ett telt med mer høyde. Har sett på denne: [Hidden Content] Teltet kommer til å bli brukt om sommeren på "fine dager" på campingplasser. Vekt er ikke så nøye da jeg skal ha det i bilen så skal ikke bære det. Tåler det en god regnskur? Bør jeg vurdere ett annet telt (link)?
 5. Ser at denne har fått meget gode tilbakemeldinger så vurderer å kjøpe den. Jeg er kanskje litt gammeldags menen jeg liker å fysisk se det jeg kjøper. Er det noen som vet om det er noen i Bergen som har denne? Ha en fin kveld.
 6. Noen som har erfaring med [Hidden Content]? Den virker varm og god men lurer på om den er god til å transportere fuktigheten vekk.
 7. Takker så mye. Har aldri vært i den butikken så får ta meg en tur Den ser meget bra ut.
 8. takker for gode svar. det frister med en Arc'teryx jakke Liker den jeg selv liket til i forrige post. Arc'teryx Theta AR er en eldre virker det som? Er det noen butikker som selger Arc\theryx i Bergen? Liker å prøve det jeg kjøper først Noen som har erfaring med reklamasjon eller andre feil/mangler på produkter fra Arc'teryx?
 9. Har ingen anelse om hva det er Vet du hvor jeg kan få kjøpt det i Bergen?
 10. Hei. jeg har ett par crispi høye fjellsko. Begynte å få litt gnagsår av de. på vristen og på venstre side hvor beinet stikker litt ut! kanskje det hjelper med en ekstra god fotsåle? får også prøve med ekstra tykke sokker? Har også hørt at det kan hjelpe å dynke sko i vann og gå en liten stund med dem i vann. Noen som har eefaeing mwd dette eller andre gode tips?
 11. takker for gode svar 8000+ for en jakke syns jeg er en stiv pris. Men det er nok god kvalitet Hva med [Hidden Content] som oggobor anbefalte ? Selv likte jeg denne veldig godt. 5000 kr. [Hidden Content] . Lurer på om det er mulig å finne de på salg en gang.
 12. Vil anbefalle deg å ta en titt innom denne siden. Her er det mange som har meget god peiling. [Hidden Content] Kamerautstyr tar en del plass.. kamera er i en bagg og ekstra linser i en annen.
 13. Hei. Jeg har en sherpani rumba - [Hidden Content] Minstemann er 2 år og vi har brukt den noen ganger. Men når han sover så er det ikke noe støtte for hodet så da ruller hodet frem og tilbake ettersom jeg beveger meg. han våkner ikke men jeg syns ikke det ser noe behagelig ut. Noen som har erfaring som har noen tips og råd å komme med? Ha en fin kveld.
 14. Takker for mange gode svar larbrevi: Er det noe slikt som dette ? [Hidden Content] Andre som har erfaring med proshell? Endelig helg
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.