Gå til innhold
  • Bli medlem

hafting

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om hafting

  1. Men det er ingen grunn til å kaste bort penger på "ubrukelig opplagsglider" - mye bedre å bruke en glider som funker på de fleste føreforhold så er det bare å sikle skia når snøen kommer igjen.
  2. Hei, jeg skal ha med en gruppe ungdommer til finse nå til helgen. Er det noen som kan anbefale et område i nærheten av Finse hvor det pleier å være bra å bygge snøhule ? Er det evt noen som vet noe mer detaljert om hvordan snøforholdene er der nå (bortsett fra at det er mange områder med veldig stor snøskredfare nå) ?
  3. Hei, etter ti års aktiv bruk og et par år på loftet så tenkte jeg å la mine gamle fjellstøvler få et comeback, men skoene var tydeligvis ikke klare for å bli revet opp av dvalen, stålen løsnet i løpet av første km. Tidligere har jeg hørt at folk fikk satt på nye såler på gode fjellstøvler - er det noen her som har erfaring med dette ? Mine Boreal fjellstøvler har ikke vibram-såle, men såle fra Boreal så da er det kanskje ikke aktuelt ? -Torkel PS! Jeg har kjøpt meg nye støvler, og disse La Sportiva støvlene ble markedsført som lette toppturstøvler (ikke lær) men det er interessant å merke seg at de veier kun 100g mindre enn mine gamle, store, tunge fjell/bre-støvler.
  4. Hei, jeg skulle til å kjøpe kartet jotunheimen aust, men så oppdaget jeg at cappelen/Damm har kommet med et konkurrerende produkt. Det skal ha både 1:100 000 på den ene siden og 1:50 000 på den andre, og være i "værbestandig" papir - høres jo bra ut, men er det noen som har brukt det ? På "Bokkilden.no", hvor jeg hadde tenkt å kjøpe kartet, står det ikke engang hvilket område kartet dekker.... Alle tips mottas med takk.. -t
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.