Gå til innhold
 • Bli medlem

Fargo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fargo

  Skalljakke

  Nokon som har ein definisjon av 'skalljakke'?
 2. Fargo

  Thermarest

  Det er eit hull i Thermarest liggeunderlaget mitt. Har ikkje Thermarest lifelong warranty? Noko erfaringar? Kor henvende eg meg?
 3. Nokon som har erfaringar med Mammut jakka Mountain Drytech 100% polyamid? Kva type jakke er det; kva forhold passar den?
 4. ..så kan det vere (veldig) lurt å bruke dei 3000 på eit sånt utstyr, og kanskje ein og i nød endå ein til lapp, for: F eks norrøna skalljakke kan du ha i ti år+. Eg har ei jakke+bukse som eg har hatt i....10 år. Fortsatt fit!! Men trur det skal finnast OK tilbud ute i bruktmarkedet. Elles så har eg høyrt at det finst outlet-butikk(-ar) som bl.a. sel gode klær for ein billig penge grunna at det er ein liten skavank ved den, type liten saumfeil e.l. (som er nok til at dei ikkje kan selge den for ordinær pris). Men dette har eg berre høyrt..
 5. Ein tynn/fleksibel skallbukse er eit godt anvendeleg alternativ. Sjølv bruke og brukte eg ei frå Hagløfs mykje, med ulike variantar av devold-ull under avhengig av temperaturen ++. Ei grei skalljakke er og mitt beste forslag. Norrøna har fleire, men dei blir fort dyre. Sjekk ut bruktmarkedet (eg hadde ei til salgs, men den er just solgt). Hagløfs har og fleire gode jakker. Du klare deg kanskje også med ei jakke av typen Norrøna Falketind? Under jakka har eg ull, og gjerne ein tynn fleece (les: Norrøna Lofoten). Stort vanskelegare er det ikkje, og det har i alle fall bragt meg fint gjennom f.
 6. Er sekken Norrøna Jostedalen 65 l kun meint for kvinner/ein kvinnesekk? Nokon som veit?
 7. Fargo

  Scarpa T1

  Har prøvd å kvitte meg med eit par neste ubrukte Scarpa T1 støvlar, utan å ha mottatt ein einaste (!) interessent. Har satt dei ned til kr. 500, og særleg lågare kan eg vel ikkje gå?! Så eg undrar: Er Scarpa T1 fullstendig akterutseilt blant telemarkskøyarar?? Nokon som har ei tilbakemelding på dette?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.