Gå til innhold

Fargo

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ja, noterte det (det blir sikkert bra!), men blir det endra der? Spørsmålet var altså følgjande. Først registerer eg ei annonse. Så går det ei tid, eg går inn og endrar den etter behov. Så langt, alt Ok. Så går det ein månad, og eg vil endre den igjen, men då er 'endre'-tasten borte og bare 'siter'-tasten igjen. Så behovet/ønskjet er altså dette: Å kunne endre annonsene også etter at det er gått ei god stund. Eg har ikkje noko registrering på akkurat når 'endre'-knappen blir borte frå annonsa. 1 mnd? 2 mnd?(Eller er det noko eg har oversett her???)
 2. Til den som kjenner seg som rette vedkommande. Kvifor forsvinn endre-funksjonen/-moglegheita på annonser som har ligge ut ei stund? Det er jo kanskje nettopp då det er behov for å endre/oppdatere. Alternativt blir det å legge ut/oppdatere med nye annonser, samstundes som dei gamle blir liggande. Det er mange fordelar om ein kunne endra eksisterande annonser lengre. Så det kanskje nokre bakdelar ved å gjere det som eg ikkje veit om, (sidan det er slik det er)?? mvh
 3. Fargo

  Skalljakke

  Nokon som har ein definisjon av 'skalljakke'?
 4. Fargo

  Thermarest

  Det er eit hull i Thermarest liggeunderlaget mitt. Har ikkje Thermarest lifelong warranty? Noko erfaringar? Kor henvende eg meg?
 5. Nokon som har erfaringar med Mammut jakka Mountain Drytech 100% polyamid? Kva type jakke er det; kva forhold passar den?
 6. Fargo

  Jakke og bukse til fjelltur - jeg blir sprø

  Fekk du noko hjelp då, Eivind?
 7. Fargo

  Jakke og bukse til fjelltur - jeg blir sprø

  ..så kan det vere (veldig) lurt å bruke dei 3000 på eit sånt utstyr, og kanskje ein og i nød endå ein til lapp, for: F eks norrøna skalljakke kan du ha i ti år+. Eg har ei jakke+bukse som eg har hatt i....10 år. Fortsatt fit!! Men trur det skal finnast OK tilbud ute i bruktmarkedet. Elles så har eg høyrt at det finst outlet-butikk(-ar) som bl.a. sel gode klær for ein billig penge grunna at det er ein liten skavank ved den, type liten saumfeil e.l. (som er nok til at dei ikkje kan selge den for ordinær pris). Men dette har eg berre høyrt..
 8. Fargo

  Jakke og bukse til fjelltur - jeg blir sprø

  Ein tynn/fleksibel skallbukse er eit godt anvendeleg alternativ. Sjølv bruke og brukte eg ei frå Hagløfs mykje, med ulike variantar av devold-ull under avhengig av temperaturen ++. Ei grei skalljakke er og mitt beste forslag. Norrøna har fleire, men dei blir fort dyre. Sjekk ut bruktmarkedet (eg hadde ei til salgs, men den er just solgt). Hagløfs har og fleire gode jakker. Du klare deg kanskje også med ei jakke av typen Norrøna Falketind? Under jakka har eg ull, og gjerne ein tynn fleece (les: Norrøna Lofoten). Stort vanskelegare er det ikkje, og det har i alle fall bragt meg fint gjennom f. eks eit friluftslivstudium i Bø (der vi ofte gjekk dagesvis i regn, sørpe og søle), men også soldagar på ski osv. osv. Sørg for å ha god fottøy!
 9. Er sekken Norrøna Jostedalen 65 l kun meint for kvinner/ein kvinnesekk? Nokon som veit?
 10. Fargo

  Scarpa T1

  Har prøvd å kvitte meg med eit par neste ubrukte Scarpa T1 støvlar, utan å ha mottatt ein einaste (!) interessent. Har satt dei ned til kr. 500, og særleg lågare kan eg vel ikkje gå?! Så eg undrar: Er Scarpa T1 fullstendig akterutseilt blant telemarkskøyarar?? Nokon som har ei tilbakemelding på dette?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.