Gå til innhold
 • Bli medlem

Joakim-G_R

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Joakim-G_R

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Håper nå ikke de stenger veiene opp dit. Da blir det en lang tur, men det var vel det vi kom for..
 2. Blir nok tidlig så vi får sol på toppen. Må jo få no' fine bilder av toppen. Kompisen min er i utmerket form, jeg er i OK form. I forhold til min vekt, er jeg i eksepsjonelt god form. Har vært der før, men det er vel nærmere 15 år siden.
 3. Løfter denne litt, har noen noe erfaringer med Salewa-meiser?
 4. Hvordan er det å vandre oppi der nå, på denne tiden av året? Jeg og en kompis tenker på en "impulstur" på Lørda'n, er jo bedre det enn å spille Xbox... Har det vi trenger av utstyr og klær, og melder oss på ett taulag med Juvasshytta. Men det er meldt snø idag og i morgen, så lurer på hvordan det er å gå i nysnø? Joakim.
 5. Heihei! Takk for mange gode svar. Vi har en sånn "Meitai"-sele vi brukte før, men den er Ludvig blitt or stor for nå. Plass er ikke noe problem, da huset mitt er på over 200kvm, og har vel 100kvm bod Disse meisene med støtte på, er det trygt å frasette deg et barn i en slik? Selvfølgelig under oppsyn, men hadde vært kjekt å kunne satt han i den når man sanker ved f.eks. tror kanskje jeg burde dra til xxl o.l og prøve litt forskjellig, så en får noe som passer til en mtp kroppsfasong. Tips til butikker annet enn XXL? Oslo Sportslager, f.eks?
 6. Vært ute i skogen i helgen og fått mersmak, og har en sønn på straks 1.5 år. Tenkte dermed på bæreneis for å kunne dra han og kjærringa ut på tur. Har sett på brukt på finn, og ser mange Bergans i forskjellige fasonger, samt Norrøna osv. Hvilken er å anbefale?
 7. Hvorfor, og hvordan, kan så mange komme med så mye off-topic? Finnes det ikke moderatorer her? Konseptet er kult, og jeg, som deg, kunne nok funnet på å sagt noe lignende. Syns også du burde blitt sluppet av med helikopter el.lign. Følge kraftlinjer burde også være en god ide, da det ofte er hugget ned langs kraftlinjene, og du kan vel kanskje få litt bedre oversikt langs strekket. Eneste negative er vel at de går vel somregel utenfor små innsjøer o.l
 8. Hei! Det har seg slik at jeg mest sannsynlig iløpet av sommeren skal inn på et opplegg hos Evjeklinikken på Evje, og der har jeg muligheter for skogvandring, toppturer o.l, så jeg trenger litt utstyr til dette. Nå har det seg slik at jeg er en relativt stor gutt, bruker str 42-44" i livet i bukser. Så jeg har litt vanskeligheter med å finne bukser som passer. Jeg har militærbukser, men det hadde vært ålreit å kunne vandre i skogen uten å måtte se ut som om jeg er på øvelse. En softshell-jakke eller hva som lønner seg er også ønskelig. Har tittet litt på både Arc'teryx og di
 9. Hei! Er nybegynner i skogen, og har vel egentlig kun campet når jeg MÅTTE på barne/ungdomsskolen. Jeg trenger litt hjelp og tips for å komme igang, og etter et søk på nett så fant jeg dette forumet her. Er ute etter personlige erfaringer og tips, da jeg har lest litt rundt på artikler i blader og slikt, men liker å spørre og få svar på akkurat det jeg lurer på. Kan begynne med at jeg har fra før av bestikk, tallerken og litt småtteri, men utover det trenger jeg tips til hva jeg bør ha med meg, og til rimelige produkter for å starte med. Dvs, jeg skal ikke gå i skogen hver helg,
 10. Stefan Ager har jo også vært rimelig heldig: [Hidden Content] Hvor høyt det er har jeg aldri fått med meg, men det er rimelig magesug der.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.