Gå til innhold
  • Bli medlem

Endre Nilsen

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Endre Nilsen

  1. Sendte en mail til Real å spurte om de selger til privat kunder og eventuellt hvor mye jeg måtte kjøpe for å få kjøpe direkte fra fabrikken. Dette var svaret jeg fikk tilbake: Hei! Våre Field Meal-produkter selges bare til forsvarskunder, statlige organer, enkelte større bedrifter og kunder i utlandet. Det kan være at du finner våre produkter i butikker i kategorien ”armyshop” og tilsv. Du kan for eksempel sjekke med www.armygear.com .. Armygear selger for 350kr per døgnrasjon. http://www.armygear.com/stridsmateriell/ernaering/stridsrasjoner-24t.html Noen som vet andre steder de selger? Kansje billigere?
  2. Heihei. Bare nevner Lars monsen sin tur i de traktene. Som finnes på youtube på episode 8 del 1/3 Del 2/3 Del 3/3
  3. Heihei.. Tenkte meg en 4-5 dagers tur rundt i fjellet i påsken. Med telt. planen ser noe slikt ut: Rørvika-blægja, blægja-DNT hytte Massbu, Massbu- DNT hytte Nipebu. Nipebu- Gjelsvike fjellet der jeg skal overnatte i en støl. Men dette kan forandres. Hvis det er noen som har erfaring fra disse fjellområdene så tar jeg gjærne imot tips.
  4. Aiaiai, den er kjip asså.. Neste gang går det nok veien skal du se... Nydelige bilder.
  5. Her er en video jeg fant om Varmrøyk ørret på bål: Ellers så er det kjeeeempe godt med Laks i aluminiumsfoilie .. Bare å ligge fisken i noe aluminiumsfoile å kryddre den godt. Tillsett en stor dæsj med smør (kryddret smør eller hvitløks smør er snadder) Så pakker du igjenn foilien med sjøten på siden (slik at du kan snu den, å du kan fint bruke noen par lag med slu foilie slik at det ikke blir så lett hull). La den ligge på rolige glør i en 6-7 min, så noen par min på andre siden. Du kan alltids åpne underveis å sjekke hvor mye den er steikt, hvis du liker den steikt på en spesiell måte:) Her kan jo du bruke hvilken fisk du vil. Bare husk å juster tiden etter størrelsen. Ørret er knusedigg laget slik. Bon appetit
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.