Gå til innhold
 • Bli medlem

skogenskonge

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om skogenskonge

 • Bursdag 23. mai 1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Toppturer, jakt, fiske, friluftsliv, langrenn, klatring.
 • Sted
  Tromsø

Nylige profilbesøk

420 profilvisninger
 1. skogenskonge

  skogenskonge

 2. Jeg har faktisk også fotsenger laget på et ortopedisk verksted som jeg bruker i joggeskoa mine (Har høy fotbue og løper noe skjevt pga dette). Har aldri tenkt på å ha de i telemark-skoa ettersom jeg bare har de sålene i løpesko. Dette må testes ut... Omnilite: Har ikke tenkt over noe krølling av tær mens jeg kjører før, men skal på en topptur-helg til Sogndal til helga, da skal jeg jaggu tenke over det! Takker for svar.
 3. Er enig i resonnementet, men på vei opp har jeg støvlene ganske løst og beina er helt fine. Det er på nedturen at krampene begynner å komme. Synes det er greit å dra på noen ekstra kilo oppover da jeg sjelden har dårlig tid samt at jeg verdsetter solid utstyr nedover. Er Crispi-støvlene noe du har kjøpt til bruk på Topptur/frikjøring?
 4. Hei! Har tenkt å kjøpe nye telemark-sko til bruk på topptur. Kjører relativt tunge ski med Rottefelle R8 binding. Noen som har noen gode topptur-støvler å anbefale? Trenger ikke noe lettvekter, bare et par som er greie å gå oppover med og gode egenskaper nedover. Sliter litt med kramper i fotbladet/buen med nåværende sko (kanskje litt små?), og har derfor tenkt å kjøpe nye og få dem varma opp og tilpassa min fot.
 5. Ser jo bra ut det der! Hvor mye snø totalt er det snakk om der oppe? Opp mot halvmeter?
 6. Takker for svar! Hvor mye snø er det oppover mot toppen? Kan man gå på ski fra startpunkt eller er det skia på sekken som gjelder?
 7. Hei! Neste helg har jeg tenkt meg på besøk til Ålesund. Toppturutstyret blir med. I Ålesund er det såvidt jeg har skjønt lite snø om dagen. Lurer derfor på om det er noen som har stått på ski i dette området i det siste? Hvordan er forholdene? Pudderføre noe sted? Har bil og er villig til å kjøre 4-5 timer for å finne gode fjell å gå på. Skianlegg er også av interesse. Vikafjellet? Stryn? Sogndal? All fersk informasjon vil komme til stor nytte! Mvh. Topptur-frelst.
 8. Hei! Vurderer en tur til Svalbard til sommeren med en kompisgjeng. Tenker 4-5 dager med trasking med sekk og telt for å se seg litt rundt. Noen toppturer er også i tankene. Noen som har vært på lignende tur som har feks. en rute å anbefale? Eller andre tips/råd ang tur på Svalbard? Setter pris på svar! Daniel.
 9. Tror man kan diskutere i det brede og vide om hvor breie ski man skal ha. Finnes nok ingen generell regel, men individuelle forskjeller. Selv kjører jeg Black Crows Navis 186cm med 134mm framme og 103 på midten. Dette er ikke helt sinnsyke flytebrygger, men heller ingen langrennsski. Jeg synes de har en vanvittig god respons i kjappe svinger og flyter godt når det er pudder til pungen. Kjører disse skia på tilsammen 4,2kg pluss Rottefella R8. Jeg bor langt fra nærmeste preparerte bakke, så det er KUN topptur. Synes dette er en bra pudder-pakke tross vekta, med rundt 80 VO2 går det som regel gr
 10. Skjønner. Men blei det da solgt noe Bismuth i Norge før bly-forbudet kom i 2005? Interessant emne det her. Har lest at mange kjemper for å få det lovliggjort. Hva skal egentlig til for å få til dette?
 11. Har i hele høst brukt stål (2,50kr skuddet) og sink-skudd fra Nitedal, str. 5, da jeg som student ikke har råd til bismuth o.l. Merker selvfølgelig stor forskjell på disse i slagkraft og rekkevidde. Ser det skrives lenger opp her at bly er bedre enn Bismuth? Har ingen erfaring med bly da jeg er på mitt andre jaktår. Er det virkelig slik at bly overgår bismuth til 25kr skuddet? Har sett Gyttorp blyskudd i Sverige ned til 5kr skuddet?!!!
 12. Gå ruta fra Kangerlussuaq til Sisimiut sommerstid (ca 16 mil). Fantastisk og storslått natur i lett-kupert terreng med mye fiske-muligheter underveis. Gikk ruta sommer -10 med en kompisgjeng. Avslutta turen med topptur, havkajakk, seljakt og isbading. Gode minner.
 13. Om det blir en varm vår er det nok en viss fare for å møte en mygg eller to i myra under skoggrensa på turen
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.